Хормон на растежа

Хормон на растежа

Защо е важен хормона на растежа

В последно време, хранителните добавки за покачване хормона на растежа - GH стимулатори стават все по-търсени и използвани от спортисти и бодибидъри. Това изобщо не е случайно, тъй като хормона е изключително важен за мускулното изграждане. Човешкият растежен хормон се синтезира от хипофизната жлеза.

Неговото главно действие е, да регулира нарастването на височина. След като този процес е вече спрял, производството на този хормон постепенно намалява, но без да спира изцяло.

Хормона на растежа е жизненоважен, дори за хората в по-напреднала възраст.От тук идва и въпроса, точно каква функция изпълнява той? Растежният хормон, в своята естествена форма в тялото, е анаболен хормон. Това означава, че този хормон помага за натрупването на мускулна маса. Както вече споменахме, главното действие на хормона на растежа, е нарастването на височина през детството и юношеството.

Той обаче притежава и някои други функции, които изпълнява в тялото- заздравява костите и мускулите, повишава усвояването на минерала калций, стимулира процеса липолиза, подобрява действието на имунната система, подпомага растежа на вътрешните органи и много други. Ако искате да подобрите представянето си в залата, опитайте с приема на GH стимулатори.

Действие на GH стимулаторите

  • Повишават нивaтa нa pacтeжeн xopмoн GH
  • Увеличава мускулния растеж
  • Cтимyлиpaт cинтeзa нa пpoтeини

Добавките са повишаване производството на растежния хормон, или GH стимулатори, в много случаи съдържат няколко специално комбинирани компонента, които имат функцията да насърчават отделянето на растежния хормон. Например, един такъв продукт, може да съдържа аминокиселините орнитин и аргинин. И двете успешно повишават секрецията на този важен хормон, което е цел на много бодибилдъри.

Орнитин и аргинин са аминокиселини, които с повишаването синтеза на растежния хормон, всъщност съдействат за повишаване издръжливостта и силата на мускулите, и увеличават растежа на мускулите.Приема на GH стимулатори ще съдейства да подобрите представянето си в залата. Те също така ще насърчат растежа на мускулите, ще съдействат за по-добро възстановяване, дори ще подобрят качеството на съня. Тези добавки ще помогнат на тялото Ви да преодолее стреса, свързан с ежедневните интензивни тренировки.

Покажи:
Сортирай по:

Аминокиселините са от решаващо значение за здравето и са жизненонеобходими на спортуващите хора. Ами..

24.00 лв

Cинepгичният eфeĸт e в ocнoвaтa нa дoбpитe и ĸaчecтвeни peзyлтaти.   Amix Maximum GH Sti..

30.00 лв

Човешкия хормон на растежа (HGH) е най-мощният хормон в човешкото тяло, контролиращ процеса на старе..

42.00 лв

GH MAX е създаден за да увеличава хормона на растежа. Как работи GH MAX? GH MAX  работи б..

60.00 лв

Pro-GH за увеличаване хормона на растежа NOW® Pro-GH съдържа аргинин, орнитин, глутамин, ли..

90.00 лв

SAN ElixAIR ElixAIR ще увеличи Вашата мускулна маса по възможно най-неповторимия начин. Пригответ..

86.00 лв

Dopa Mucuna е продукт, който е създаден, за да може да Ви помогне да поддържате Вашето настроение. Н..

56.00 лв

Animal PM е пълна и цялостна добавка за сериозни културисти и само сериозни културисти. А една опако..

75.00 лв

Test Build от Everbuild е тестостеронов модулатор от ново поколение, който ще ускори мускулния расте..

45.00 лв