Nature's Way

Покажи:
Подреди по:

Не е тайна, че напоследък все по-голямата част от хората в обществото прибягват до промяна в начина си на живот.

Като че ли през последното десетилетие масово се превръщаме в свидетели на това как здравето ни би могло да се влоши за отрицателен период от време и често причина за това бива липсата на внимание и грижи към него.

Ако сте от хората, които час по-скоро искат да променят това, така че да се чувстват свежи, активни и тонизирани, без значение от пола или възрастта, то в редовете по-долу ще попаднете на изключително полезна информация, която да ви потопи в историята на световен бранд, носещ името Nature's Way.

Какво да научим за историята на Nature's Way

Изключително богата е историята на този проспериращ бранд, който успява за отрицателно кратко време да се изкачи право към върха на славата.

В епицентъра на неговата политика заляга изцяло стремежът да се възползва от даденостите на природата, защото онова, което тя може да ни предостави, няма как да бъде открито на друго място.

Истината е, че много рядко се замисляме върху всички онези природни дадености и богатства и като че ли не успяваме да ги оценим, а от нас се изисква да бъдем наистина благодарни за възможностите и привилегиите, които получаваме наготово.

Ето защо мисията на Nature's Way е да произвежда и представя естествени и здравословни продукти, които извличат най-доброто от това, което природата предоставя.

През 1968 г. Том Мърдок, бъдещият основател на Nature’s Way, отчаяно търси начин да подобри здравето на съпругата си.

Дълго време той е разчитал на конвенционалните практики, но всичко това е било напълно излишно, защото подобрение в здравословното състояние на съпругата му не е настъпило.

Отчаян, след множество опити, вяра и търпение, той решава да се довери на лечебната сила на растенията. В резултат на това здравето на съпругата му се е подобрило видимо и тя живее безпроблемно още цели 25 години.

До 1969 година на пазара се предлагат единствено осем продукта. 50 години по-късно потребителите имат възможността да избират сред повече от 1000 продуктови предложения, всяко едно от които е качествена хранителна добавка, доставяща на организма всички онези полезни и ценни съставки, от които се нуждае, така че да функционира по възможно най-правилния начин.

Nature's Way е един от сериозните лидери в индустрията на билковите хранителни добавки, подпомагащи изключително много на здравето.

В епицентъра на компанията заляга основно стремежът да насърчава хората да предпочитат богатствата на природата, пред това да се доверяват на всички онези химични съставки, които рефлектират сериозно върху нас, дори и на по-късен етап.