Weider

Покажи:
Подреди по:

Когато човек се замисли трезво върху нещата от живота, той обикновено стига до заключението, че колкото по-рано се заемем със здравословно хранене и водене на активен начин на живот, толкова по-добре за нас самите.

Истината е, че ние хората обикновено решаваме да започнем всяко едно ново нещо от следващия ден, като че ли изпитваме някакъв страх или безпокойство, че бихме могли да намалим комфорта си, в случай че предприемем известни корекции.

Всъщност няма как да посочим първоизточника на постъпките на по-голямата част от гражданите, които решават да се заемат с промяната на нещо или постигането на конкретна цел.

Преди обаче да преминем към една от най-известните и прочути марки по цял свят, то ще споменем, че всеки един от вас, нуждаещ се от хранителни добавки, които да поднесат на тялото му онази доза витамини и минерали, от които то се нуждае, има възможността да си ги закупи от онлайн магазина FitnesHrani.com.

На това място каталогът е до толкова богат, че няма как да останете разочаровани от предложенията, достигащи до вас, посредством световноизвестния и реномиран бранд, за който почти всеки от нас е чувал.

Какво да научим за историята на Weider

Weider е компания за активно хранене със седалище във Финикс, Аризона, с над 70 години опит. Мисията й е да предостави на потребителите най-добрите продукти, които хранителните науки могат да предложат за по-дълъг, по-силен и здравословен живот.

От 1936 г. насам семейството и марката Weider разработва иновативни хранителни добавки, основаващи се на тези няколко важни критерия:

  • Качество – спазване на всички производствени и хранителни стандарти;
  • Наука – съставките, за които е доказано, че осигуряват ефикасни ползи, които потребителят иска да открие в опаковката и да си ги набави;
  • Знания – мрежа по целия свят, включваща всички аспекти на здравето и благополучието;
  • Достъп – продукти, на които можете да разчитате, за да постигнете своите цели и отделно от това, да можете лесно да се доберете до тях, без да е нужно да прекосявате няколко океана или да ангажирате близки и познати да ви снабдяват с конкретната хранителна добавка.

Лидерите на компанията обучават хората по целия свят на всички аспекти на културизма, фитнеса, здравето и движението. Марката печели доверието на хора от всякакъв пол, етнос и възраст.

Ефикасността на продуктите е над всичко останало и ние смятаме, че това е една от основните причини името на компанията да се превърне в толкова разпознаваемо.

Днес името Weider е синоним на здраве, а продуктите се предлагат в повече от 120 страни, пръснати по целия свят!