Haya 100% All Natural Whey Protein / Organic Cacao 454 грHL9461
Haya 100% All Natural Whey Protein / Organic Cacao 454 гр
35.00 лв
product header
Haya 100% All Natural Whey Protein / Organic Cacao 454 грHL946

Natural Whey Protein / Organic Cacao e напълно натурален


Допълнителният прием на протеини е едно от най-важните неща, ако се занимавате с бодибилдинг или друг спорт. Това е така, защото протеина подпомага мускулния растеж и мускулното възстановяване след тренировка. Запознайте се с протеиновия продукт 100% All Natural Whey Protein / Organic Cacao на Haya Labs, който ще Ви осигури суроватъчен протеин концентрат, усвояващ се по-бързо и ефективно от организма, в сравнение с други източници на протеин. Тази добавка със сигурност ще Ви помогне да се възстановявате по-качествено и да постигнете целите си. 100% All Natural Whey Protein / Organic Cacao e cypoвaтъчeн пpoтeин ĸoнцeнтpaт, cъдъpжaщ eдинcтвeнo натурално какао.

Предимства:

  • 100% суроватъчен протеин
  • С натурално какао
  • С висока биологична стойност
  • Без аспартам
  • Без изкуствени подсладители
  • Лесно разтворим
  • С бързо усвояване


Суроватъчният протеин 100% All Natural Whey Protein / Organic Cacao е повече от просто протеин и прави много повече от това, като в същото време увеличава мускулната маса. В действителност, според последните изследвания, този протеин е една от най-добрите добавки за мускулна маса и възстановяване. Той е пълноценен протеин, което означава, че съдържа всички съществени и несъществени аминокиселини, които са Ви необходими като атлети. Той съдържа правилната комбинация от аминокиселини, които ще Ви доближат до постигането на Вашите бодибилдинг цели.
 

Суроватъчния протеин е с бързо усвояване


100% All Natural Whey Protein / Organic Cacao служи и за повишаване на физическата активност. Този протеин съдържа аминокиселините с разклонена верига ВСАА. Всъщност, той се отличава с най-високите нива на BCAA, в сравнение с всеки друг източник на протеини. BCAA се метаболизират в мускулите, което ги прави изключително важни за спортуващите хора. Вие трябва да си доставяте много от тях, защото когато тренирате тяхното количество намалява. BCAA аминокиселините са необходими за регенерирането на мускулната тъкан, както и за правилното възстановяване на цялото тяло.

Протеинът във формулата на 100% All Natural Whey Protein / Organic Cacao е чудесен източник на левцин. Левцинът е аминокиселина, която е от ключово значение за постигането на мускулесто тяло, защото играе роля в синтеза на мускулния протеин и растежа на мускулите. Този протеин се счита за бърз протеин, което означава че се усвоява бързо от организма. Това означава, че приемайки този продукт, Вие си осигурявате бързо захранване за мускулите с полезни хранителни вещества. Не на последно място, суроватъчния протеин стимулира имунната система, като доставя на тялото с по-високи нива на глутатион.

Вземете сега и усетете как се чувстват мускулите Ви!

Поръчайте онлайн или на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799

Начин на употреба: Приемайте по една доза дневно, разтворена в 250-300 мл вода. В тренировъчни дни приемайте след тренировка.

Опаковка: 454 грама

Състав:

whey protein

Дозировка
Доза 32
Дози в опаковка 14
Съставки
Въглехидрати 4 g
Желязо 2,5 mg
Захари 1 g
Калории 115 kcal
Калории от мазнини 6 kcal
Калций 120 mg
Мазнини 0,7 g
Наситени мазнини 0,5 g
Натрий 58 mg
Протеини 23 mg
Холестерол 51 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya 100% All Natural Whey Protein / Organic Cacao 454 гр

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: HL946
  • Наличност: В наличност
35.00 лв
Бърза поръчка