Everlast

Покажи:
Подреди по:

Когато става въпрос за първокласни аксесоари и всякакви други уреди, спомагащи за това да тренираме телата си, то няма как да не включим в разговора един от най-популярните брандове по цял свят, а именно Everlast.

Това е марката, която е успяла да пожъне редица успехи и да бъде възнаградена с не малко отличия, от страна на потребителите.

Дори и до този момент да не сте дръзвали да пазарувате активно от продуктите, които носят името на бранда, то със сигурност сте попадали на разнообразни колекции, включващи всевъзможни аксесоари и всякакви други продукти.

Какво да научим за историята на Everlast

Марката поставя своето начало през далечната 1910 година. Тя стартира с производството на аксесоари, предназначени изцяло за бокс.

Малко по-късно решава да разшири своя кръгозор и се насочва към още няколко спорта като MMA и фитнес уредите.

Според собствениците на компанията човек заслужава да се чувства добре не само отвътре, но и отвън. Красивата външност и перфектната физика са онова, което ни набавя нужната доза самочувствие.

Ако искаме никога да не се лишаваме от него, то със сигурност продуктите, носещи името на марката, ще ни съдействат за това час по-скоро да постигнем целта си и да бележим нечувани резултати в спорта, на който сме решили да отдадем заслужени време и внимание.

Марката е била предпочитана от редица професионални спортисти. Като започнем от Джак Демпси и Захар Рей Робинсън, та стигаме до съвременните суперзвезди Бенсън Хендерсън и Канело Алварес.

Брандът е неизменна част от живота на редица шампиони по цял свят. Тя е базирана в Манхатън и се продава в повече от 75 страни, разпръснати в 6 континента.

Името Everlast е синоним на бокс, въпреки че компанията започва като производител на бански костюми в Бронкс през 1910 г. Джейкъб Голомб, който е син на шивач и изключително запален по плуването, е решил в началото да се заеме с производството на бански костюми.

По-късно обаче той стига до заключението, че такъв артикул успява да се продава само през летния сезон. Именно това го подтиква да създаде боксови ръкавици и аксесоари, към които интересът да не стихва никога.

Макар че банските костюми не са белязали значителен успех, именно те са превърнали името на бранда Everlast в това, което е днес.

На 24 октомври 2000 г. ръководството и акционерите на Active Apparel Group (AAGP) са придобили марката и боксовото оборудване Everlast.

На 20 септември 2007 г. Everlast Worldwide Inc. е придобита от британската компания Brands Holdings.

От 2007 г. марката Everlast вече присъства в над 101 държави и има 88 лиценза по целия свят.