Haya Chromium Picolinate 200 mcg 100 капсулиHL9891
Haya Chromium Picolinate 200 mcg 100 капсули
19.00 лв
product header
Haya Chromium Picolinate 200 mcg 100 капсулиHL989

Хромът е важен микроелемент за вашето  здраве. Въпреки че не е все още напълно изяснен начина му на действие, ние знаем, че той повишава чувствителността на тъканите към инсулина, което помага за нормализиране и стабилизиране на нивата на захарта в кръвта, както и за регулиране на кръвното ниво на инсулина. Хромът  също така играе роля в метаболизма на мазнините и протеините и стимулира действието на редица ензими, необходими за функционирането на тялото.

Добавките с хром са много популярни  сред хората, които искат да свалят килограми, както и сред  спортистите, които искат да увеличат своята мускулна маса. Ако и Вие сте от тях, предлагаме Ви продукта Chromium Picolinate на Haya Labs, който ще Ви осигури  най-ефективната форма на хрома – хром пиколинат. Хромът се усвоява най – пълноценно от тялото, именно когато се приема под формата на хром пиколинат.Какви са пресимствата на този продукт?

  • Ускорява изгарянето на излишните мазнини
  • Контролира и намалява апетита
  • Понижава кръвната захар
  • Намалява холестерола


Хромът е съществен кофактор на инсулина, който регулира метаболизма на протеините, мазнините  и въглехидратите.  Именно по този начин, той спомага за подобряване на обмяната на веществата. Желанието за въглехидрати, наддаването  на тегло и необяснима умора са характерни симптоми на атипична депресия. Хромът отлично се справя с тези симптоми. Този минерал  играе важна роля в поддържането на нивото на добрия,и намаляване на това на  лошия  холестерол.

Намаляването на излишните мазнини и увеличаването на чистата мускулна маса са само част от положителните качества, които Хром пиколинат притежава. Той също така е от решаващо  значение  за профилактиката на захарния диабет и сърдечно-съдовите заболявания, а също така забавя процесите на стареене. Chromium Picolinate е продукт, който ще Ви помогне да отслабнете и да бъдете по – здрави!

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула от продукта на хранене.

Състав:

хром пиколинат

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 100
Съставки
Хром 200 mcg
4 Haya Chromium Picolinate 200 mcg 100 капсули
Този продукт се приема в продължение на поне 3 месеца за да се усети ефекта. Намалява глада за сладко.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Chromium Picolinate 200 mcg 100 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: HL989
  • Наличност: В наличност
19.00 лв
Бърза поръчка