Диуретици

Диуретици

Проблем ли е задържането на вода

Задържането на излишна вода в тялото е често срещан проблем при много хора. Това състояние се причинява от застояването на течности между клетките. Обикновено, най-често задържането на вода се среща при жените и причинява целулит, или така наречената портокалова кожа.

Дори при жени, които нямат излишно тегло може да се появи целулит. Като цяло, задържането на вода може да доведе до неприятни състояния като подпухване и подуване на корема.

При хората, които се занимават с бодибилдинг, задържането на вода е едно истинско предизвикателство, защото предава на кожата подпухнал вид, заради което мускулите не могат да се видят добре. Ето защо, много спортисти търсят начини за премахване на подкожната вода, за да могат да се подчертаят мускулите им. Неприятното задържане на вода също така пречи на тези хора, които искат да намалят теглото си.

Можете да решите този проблем с помощта на добавка диуретик. Диуретиците са продукти обикновено с натурален произход, които съдържат една или няколко специални съставки, които помагат за изхвърлянето на излишната вода. Тези добавки повишават способността на бъбреците да изхвърлят излишния натрий и вода от тялото. Благодарение на това изчезва подуването от краката, корема, глезените, пръстите и под очите.

Предимства на диуретиците

  • 1. Премахват излишната вода от тялото
  • 2. Премахват подпухването и подуването
  • 3. Подобряват здравето на пикочните пътища
  • 4. Спомагат за детоксикиране на тялото

Обикновено в състава на натуралните диуретици влиза билката мечото грозде е билка. В продължение на векове, това растение е успешно използвано заради своите диуретични свойства. Нещо повече, мечото грозде има способността да лекува някои леки инфекции на пикочната система. Билката е богата на специфичните антибактериални химикали, които ефективно отстраняват подобни инфекции.

Друга често срещана съставка във диуретичните формули, също с натурален произход е глухарчето (Dandelion). То се отличава с леко диуретично действие. Растението увеличава секрецията на стомашен, панкреатичен и жлъчен сок и оказва благотворно въздействие върху чревната перисталтика. Глухарчето успешно се бори с някои болести на пикочоотделителната система и на бъбреците.

Покажи:
Сортирай по:

Natrol Water Pill е хранителна добавка предназначена за намаляване на телесното ..

21.99 лв

Диуретикът на Pure Nutrition - Aqua Out представлява билков коктейл, който подпомага изхвърляне..

35.00 лв

Water Out е силен диуретик NOW® Water Out е билков продукт, който подпомага изхвърлянето на..

45.00 лв

Puritans Pride Extra Strenght Water Pill е хранителна добавка, съдържаща растителни екстракти и..

18.00 лв

Amix Diuretic Complex e продукт ocигypявaщ нa мaĸcимaлнa дeфиниция нa мycĸyлитe нa цялoтo ..

35.00 лв

HERBAL DIURETIC Натурален диуретик със стандартизиран екстракт от Хвойна Регулира водния ба..

38.00 лв