Nutrend

Покажи:
Подреди по:

Когато става въпрос за здравословно хранене и водене на пълноценен начин на живот, който да включва спортни тренировки поне няколко пъти в седмицата,  значи е настъпил моментът, в който да поговорим малко по-задълбочено за един от най-разпознаваемите брандове по цял свят, а именно за Nutrend.

Тук съвсем не става въпрос за компания, която се слива с останалите, предлагащи аналогов асортимент, сред който да избирате.

Името на бранда е известно сред потребителите в не малко държави и успява да се превърне в едно от най-предпочитаните.

9 от 10 потребителя, привърженици на здравословния начин на живот, избират да инвестират парите си в продукт от каталога на марката и по този начин са напълно убедени, че доставят на тялото си всичко онова, от което то се нуждае, за да функционира по възможно най-правилния начин.

Преди да продължим напред и по същество, разказвайки ви наистина любопитни факти за един от най-значимите брандове, то няма как да не споменем, че много от творенията му могат да бъдат закупени от онлайн магазина FitnesHrani.com.

Там ще попаднете на немалък списък от всевъзможни хранителни добавки и вкусни полезни изкушения, под формата на протеинови барове. Сигурни сме, че ще останете безкрайно очаровани от избора, който ви предстои да направите.

Какво да научим за историята на Nutrend

В епицентъра на компанията заляга основно стремежът да промени света, насочвайки хората към спорта и здравословното хранене.

Компанията чувства себе си като европейски лидер в света на спортното хранене и по всичко личи, че няма ни най-малки намерения да измества своите позиции.

Опитът, с който разполага, е приблизително 25 години, което няма как да не даде сериозно отражение, върху развитието на самата компания.

Освен всичко останало, тя разполага със склад, който е няколко квадратни метра, както и безброй технологии също толкова производствени линии.

Дори и да ви се струва малко преувеличено, то следва да ви подскажем, че продуктите, които биват произвеждани от бранда са над 450 в 3 подразделения:

  • BODYBUIDLING / FITNESS;
  • ENDURANCE;
  • ACTIVE LIFESTYLE.

Твърде много са предимствата на тази компания, но като едно от най-значимите от тях си остава специалният подбор на суровините, използвани при направата на продуктите, носещи името на марката.

Прецизно подбирани, те не включват никакъв допинг, както и химични съставки, които по някакъв начин да навредят на човешкото здраве.

Всяка една съставка, която бива изписана върху етикета, отговаря на 100 % на съдържащите се в продукта съставки.

Преди да достигнат до крайния потребител, творенията на Nutrend преминават през какви ли не тестове и това говори достатъчно за високото ниво, което е достигнал брандът.