MyProtein

Покажи:
Подреди по:

Сигурни сме, че една значителна част от вас са чували за популярния по цял свят бранд, известен под наименованието MyProtein.

Това е марка, която успява да предизвика интерес у повечето привърженици на здравословното хранене и активния начин на живот.

Няколко са основните цели на създателите на бранда, като една от тях е пряко свързана с това да подобри храненето при спортистите, давайки им най-доброто.

Сред постиженията на бранда е това, че той успява да предостави широк избор от продукти с изключителна стойност, като в това число са вегетариански, вегански, без млечни продукти и без глутен, така че всеки клиент може да се наслади на предимствата на висококачественото хранене.

Всеки един продукт, който носи името на бранда, се произвежда единствено от екипа, практикуващ в компанията, така че цените за крайния потребител да бъдат наистина приемливи и добри.

За да задоволи нуждите и потребностите на привържениците на марката, то тя инвестира наистина много в най-съвременните производствени машини, така че да бъде сигурна, че всичко отговаря на високите стандарти за качество.

Какво още да научите за историята на MyProtein

Докато се специализира в наистина качествени хранителни добавки, свързани със спортното хранене, то брандът създава и широка гама от облекла, които са с модерен дизайн и перфектни материи, така че да се чувствате комфортно и удобно навсякъде, където се намирате.

В стремежа си да подкрепят по пълноценен начин привържениците, то създателите на марката не пропускат нито един удобен момент, в който да споделят всичко ново и иновативно, свързано с хранителните режими и тренировките, способстващи извайването на красива фигура.

За MyProtein е важно хората да се чувстват подкрепени във всеки един етап от своето фитнес пътуване. Марката не взема под внимание възраст, произход или пол.

Тя успява да зарадва всеки краен потребител и да му предложи най-доброто, което той заслужава.

Брандът е разпознаваем сред повече от 70 националности, което ние отбелязваме като наистина сериозен напредък.

Вероятно ви прави впечатление, че тази компания съвсем не е като останалите. Тя непрестанно се развива и се специализира в селектирането на растителни и биологични продукти.

Именно тази колекция, предназначена за вегани, успява още повече да надгради името на компанията. Днес можете да откриете продукти на марката, в които липсват всякакви животински вещества.

Друго важно постижение, което смятаме, че няма как да оставим на заден план, е свързано с това, че брандът се придържа и стреми към минимизиране отпадъците в целия си бизнес, така че да влия колкото се може по-малко неблагоприятно върху околната среда, опитвайки се да я опази.