Haya SAMe 50 мг 30 таблеткиHaya SAMe 50 мг 30 таблетки1
Haya SAMe 50 мг 30 таблетки
29.00 лв
product header
Haya SAMe 50 мг 30 таблеткиHaya SAMe 50 мг 30 таблетки

SAMe подобрява настроението

Малко от Вас са чували за веществото SAMe (S-Adenosylmethionine) и са наясно с ползите от него. То се образува в организма, чрез ензимна реакция между аденозин трифосфат (АТР) и метионин.

Вижте още:

Веществото взема участие в обмяната на метилни групи, като си взаимодейства фолиева киселина и витамин B-12 . Това означава, че то работи като метилов донор - пренася и дарява метилови молекули, необходими, за да се улесни производството на ДНК и мозъчните невротрансмитери. Представяме Ви продукта SAMe на Haya Labs, който ще Ви осигури достатъчно количество от това уникално вещество.

 

  • Подобрява настроението
  • Повишава нивата на тестостерона
  • Детоксикира черния дроб
  • Облекчава болки в ставите


SAMe е изцяло натурална добавка, която може да помогне за лечение на депресия, болки в ставите, фибромиалгия, артрит и други подобни състояния. Този суплемент работи също толкова добре, като лекарствата  с рецепта, но  без странични ефекти и пристрастяване. Приемайки  тази добавка, Вие  може да очаквате редица благоприятни действия. SAMe се грижи са здравето на невроните, черния дроб, сърдечно-съдовата система. Също така, това  вещество предпазва от  развитието на редица  депресивни състояния.

Бодибилдърите и активно трениращите хора, също могат да се възползват от свойствата му. Това вещество изпълнява много важни функции, като  да инхибира определени естрогенни вещества. По този начин, то спомага за естественото увеличаване на нивата на свободния тестостерон в скелетната мускулатура. Веществото също така, взема активно участие  в поддържането на здравето и нормалното функциониране на  нервната система и е необходим за синтеза на ДНК.

 

 

SAMe повишава нивата на тестостерона


SAMe  поддържа здравето на мозъка и доброто настроение, предпазва от сърдечно-съдовите заболявания, и е  изключително силно и надеждно средство за детоксикация на черния дроб. Проучванията показват, че с напредване на възрастта , естествена способност на тялото  да произвежда SAMe (S-Adenosylmethionine),  започва да намалява. SAMe е хранителна добавка, осигурява на тялото Ви достатъчно количество от това важно съединение.

Начин на употреба : Приемайте по 1 таблетка от продукта дневно на празен стомах.

Разфасовка: 30 таблетки

Състав:

haya-labs-same-50mg-30tabs

 

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 30
Съставки
S-Adenosylmethionine 50 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya SAMe 50 мг 30 таблетки

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya SAMe 50 мг 30 таблетки
  • Наличност: В наличност
29.00 лв
Бърза поръчка