Haya Guarana 900 мг 60 таблеткиHaya Guarana 900 мг 60 таблетки1
Haya Guarana 900 мг 60 таблетки
24.00 лв
product header
Haya Guarana 900 мг 60 таблеткиHaya Guarana 900 мг 60 таблетки

Гуарана е растение, родено в района на Амазонка в Бразилия. То е било използвано в продължение на векове като лекарствено средство от местните племена. Екстракта от растението осигурява  енергия за тялото, не само физически, но и психически. Гуарана е богата на танини и ксантинови алкалоиди, теофилин и теобромин, които са вещества със способност за  стимулиране на мускулната система, намаляване на умората, повишаване на енергията и намаляване на процеса на стареене. Гуараната много често  се използва в продукти за повишаване на спортните постижения и в хранителни добавки и хапчета за отслабване, тъй като има свойството да  намалява апетита. Продукта Guarana на Haya Labs е хранителна добавка с гуарана, която значително повишава енергията в тялото.

Предимства на продукта:

  • Съдържа повече кофеин от кафето
  • Освобождава се продължително време
  • Намалява чувството на умора
  • Осигурява струяща жизненост и енергия
  • Повишава бодростта и умствената дейност
  • Подпомага процеса на отслабване


Продукта  Guarana е в състояние да доведе до увеличаване на енергията и да даде  тласък на бодростта  Ви, подобно на кафето  и други кофеинови напитки. Гуараната има подобна химична структура с тази на кофеина, но нейните  семена осигуряват дори по-високи дози кофеин от типичните кофеинови напитки, включително кафето. Разликата е обаче, че кофеина съдържащ се в гуараната се освобождава по-дълго време и няма да доведе до срив, както става с обикновения кофеин, извлечен от кафето. Този ефект на Guarana, може да е от полза на хората, занимаващи се със спорт или извършващи умствен труд.

Съдържащият се кофеин в гуараната, спомага за увеличаване на липолизата и повишава метаболизма. Този процес включва освобождаване на мазнини в кръвния поток, където последните се използват като енергия по време на тренировка или друга физическа дейност. Също така, съставките на семената от гуарана имат способността да потискат апетита, което също подпомага естественото намаляване на излишното тегло. В допълнение към неговите енергизиращи и отслабващи ефекти, гуарана също предоставя редица здравни  ползи за тялото. Тя предотвратява образуването на кръвни съсиреци, тъй като има свойството да разрежда кръвта.

Като цяло, гуараната помага за детоксикацията на цялата храносмилателно система.Освен това, гуарана е ефективен за лечение на други усложнения на червата, включително природен газ и диария, тъй като помага за детоксикация и прочистване на системата. Всички тези ефекти на гуараната, правят продукта Guarana чудесно средство за енергизиране, отслабване, прочистване и подобряване на настроението и бдителността.

Начин на употреба: Приемайте 1 таблетка по време на хранене.

Разфасовка: 60 таблетки

Състав:

haya-labs-guarana-sudurjanie

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 60
Съставки
Гуарана екстракт 900 mg
Калций 33 mg
5 Haya Guarana 900 мг 60 таблетки
Гуараната я използвам вместо кафе, дава ми дори повече енергия и ме вдига по време на тренировка. Дори ми помага и да регулирам килограмите си. Препоръчвам!
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Guarana 900 мг 60 таблетки

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Guarana 900 мг 60 таблетки
  • Наличност: В наличност
24.00 лв
Бърза поръчка