Раници за ученици

Раници за ученици

С настъпването на учебната година всеки родител преминава към закупуването на ученически раници. Това е онзи аксесоар, без който ученикът няма как да посещава учебното заведение.

Чантата е задължителна придобивка, поради простата причина, че в нея побираме всичко необходимо, за да бъде денят спорен и полезен.

Не са малко пособията, които днешните ученици носят със себе си всеки ден и за това е крайно необходимо внимателно да изберете точния модел, така че да сте сигурни, че ще бъде удобен и практичен за вашето дете.

Ние от FitnesHrani.com се гордеем с това, че успяхме да селектираме цяла една палитра от всякакви модели раници, в които поместихме всички актуални за момента творения, които децата ви могат да открият на пазара.

Ние заложихме на няколко основни неща при създаването на този сектор и истински вярваме, че нашите предложения ще бъдат оценени подобаващо.

Как да изберем перфектните ученически раници

Изборът на перфектната раница е задача с повишена трудност и всеки родител знае това. Когато избирате този аксесоар за вашите наследници, то на първо място е да се придържате към няколко основни марки, които предварително сте проучили.

Препоръчително е да се насочите към едни от най-утвърдените производители на пазара, които си служат с висок клас суровини.

Това, на практика, е тяхната гаранция за продуктите, в които възнамерявате да инвестирате парите си.

След като вече сте се насочили към конкретен производител, то идва ред на това да се фокусирате върху дизайна на чантата.

Що се отнася до външната й облицовка, можете да разчитате на това детето ви да си изкаже мнението. Изборът на разпределения и големина е изцяло ваш.

Нека не забравяме, че за децата е важно как ще изглежда новата им придобивка и не ще обърнат внимание на неща като качество, функционалност и удобство.

Препоръчваме ви да заложите на модели, които са с ергономичен гръб и регулиращи се презрамки.

Предвид тежестта, която обикновено децата пренасят на гърба си, трябва да се погрижите за комфорта на малките и крехки гърбове и рамена, които лесно могат да бъдат травмирани.

За да успеем да отговорим на всички ваши изисквания и предпочитания, то ние се постарахме да ви предложим изключително богата селекция от всякакви модели, които са дело на утвърдени и известни производители.

Цената е в пълен синхрон с качеството и това е една от основните предпоставки, заради които наистина си струва да инвестирате в продукт от този сектор.

Доверете ни се при покупката на ученически раници и ви гарантираме, че цяла година вашето дете ще посещава училище с удоволствие и усмивка на лицето.

Покажи:
Сортирай по:

Ученическа раница с 2 прегради, 2 странични, 2 предни джоба MAXIMA SPEED CLUB, 41х30х24 см. Голяма и..

22.00 лв

Раница на колелца с две прегради. Количката е изключително здрава с 5 силиконови големи колелца, кое..

29.00 лв

Раница с две прегради с цип, два странични джоба. Размери 41х30х21 см.  Тегло:382 гр. ..

22.00 лв

Ученическа раница с едно основно и едно по-малко отделение с двойни ципове, един обемен преден джоб ..

36.00 лв

Ученическа раница Bakugan с 2 ципа - 2 прегради, с два странични джоба, допълнителни джобове с цип о..

25.00 лв

Красива детска чанта за рамо Disney Anna & Elsa с размер на 37x26x6см. Чантата e с едно отделени..

19.99 лв

Ученическа раница с 2 прегради, 2 странични, 1 преден джоб с размер 37х31х18см. 2 големи прегради с ..

24.00 лв

Детска ученическа раница Hulk , основно отделение с цип - преграда, изработена от материал - текстил..

14.00 лв

Ученическа раница с едно основно и едно по-малко отделение с двойни ципове, един обемен преден джоб ..

36.00 лв

Раница с 2 прегради, 2 странични и 2 предни джоба MAXIMA TOP models 41x29x23 см. Тегло: 382 гр. ..

22.00 лв