Haya Huperzine А 98% Extract 90 капсулиHaya Huperzine А 98% Extract 90 капсули1
Haya Huperzine А 98% Extract 90 капсули
38.00 лв
product header
Haya Huperzine А 98% Extract 90 капсулиHaya Huperzine А 98% Extract 90 капсули

Представяме Ви продукта Huperzine А 98% Extract на Haya Labs е хранителна добавка, която подпомага мозъка и мозъчната дейност. Huperzine A 98% Extract съдържа екстракт от растението Huperzia serrata, което расте в Индия и югоизточна Азия. То подпомага мозъка и мозъчната дейност, подсилва паметта, изостря вниманието и подобрява фокуса и концентрацията. Huperzia serrata е растение, съдържащо ацетилхолинестеразния инхибитор хиперзин А-предпазва от разпад на ацетилхолина. Хиперзин А е сескитерпен алкалоид. Много проучвания са доказали, че той подпомага мозъчната дейност, лесното възприемане на информация и подсилва дълготрайната памет. Може да се използва както за краткосрочни цели - като подготовка за изпити, така и за дългосрочни цели и за превенция на загубата на памет, вследствие на остаряването.

Характеристики на Huperzine А 98% Extract:

  • Съдържа напълно натурален екстракт
  • Подпомага мозъчната дейност
  • Подобрява и засилва паметта
  • Подсилва фокуса и концентрацията


Едно от най-известните предимства на Huperzine А е неговата ефективност при лечение на болестта на Алцхаймер. Някои други ползи от Huperzine включват подобряване на паметта, лечение на мускулна умора и остеоартрит. Някои изследователи също предписват Huperzine А за засилване на паметта и уменията за учене. Хора, които са използвали Huperzine А, казват, че е много ефективен при намаляването на  мускулна умора след тежки физически натоварвания. Huperzine също е много полезен за стимулиране на имунната система и може да осигури сила на човешкото тяло.

Редовната употреба на Huperzine А може да увеличи количеството на ацетилхолин в организма. Ацетилхолинът е химикал, който нервите използват за комуникация с мускулите, органите и мозъка. Колкото повече  Huperzine А има в организма, толкова по-добре ще се отрази на здравето на индивида. Както споменахме по-рано, че Huperzine А е много ефективен за подобряване комуникацията между  нервите. По-добрата нервна комуникация води до повишаване на  бдителността и паметта. Huperzine А може също така да увеличи мускулната маса на хората, които редовно го използват като  допълнение към тренировъчния си режим.

Huperzine А може също така да помогне за предотвратяване настъпването на когнитивни заболявания. А изследванията, проведени от няколко медицински специалисти показват, че хората, които имат ниски нива на Huperzine в тялото си страдат от загуба на паметта. Хората, които страдат от деменция, могат да използват Huperzine А като добро средство за подобряване на това състояние.  Huperzine A, съответно и продукта Huperzine А 98% Extract, може да бъде ефективен в превенцията на нервите от действието на свободните радикали.

Начин на употреба: Приемайте по 1-3 капсули дневно.

Разфасовка: 90 капсули

Състав:

huper-label

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 90
Съставки
Huperzine А 200 mcg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Huperzine А 98% Extract 90 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Huperzine А 98% Extract 90 капсули
  • Наличност: В наличност
38.00 лв
Бърза поръчка