Подобряване на зрението

Подобряване на зрението

Колко важно е зрението

Вашите очи са прозореца Ви към света. Те са едни от най-важните органи от вашето тяло, но грижата за тях доста често се пренебрегва. Напоследък, заради прекаленото използване на компютри и гледане на телевизия, се наблюдава влошаване на зрението при все по-млади хора.

Напредването на възрастта и неправилното хранене също влияят върху здравето на очите. Можете да промените това, с приема на хранителна добавка или билки за подобряване на зрението.

Продуктите предназначени за тази цел, съдържат една или комбинация от няколко съставки, работещи да подобрят вашето зрение. Подобни добавки са подходящи за хора, които често страдат от изморени очи, или пък имат други оплаквания, причинени от прекаляване с четенето, прекаляване със стоенето пред компютъра, работа на приглушена светлина или излагане на много ярка светлина.

Действие на добавките/билките за подобряване на зрението

  • Подобряват и изострят зрението
  • Действат положително при зрителни нарушения
  • Намаляват риска от очни болести
  • Защитава очите от свободните радикали

Подобряване на зрението с лутеин

Лутеинът принадлежи към семейството на каротеноидите. Това е полезно вещество, което може значително да подобри зрението и да възстанови очите Ви. Лутеинът се натрупва в очите на две маста – в макулата и лещата. Заради различни неблагоприятни фактори или с нарастване на възрастта, могат да възникнат изменения, които изчерпват лутеина. Лутеина успешно се прилага при лечението на очни болести. Ако се приема редовно, лутеина може да понижи риска от катаракта с 20 до 50%. Лутеина освен това защитава макулата от увреждане. Подобряване на зрението със заексантин.

Това вещество също е каротеноид, който работи като защитава очната ретина, като абсорбира синя светлина. Освен това, има антиоксидантен ефект. Доказано е, че приемането допълнително на зеаксантин, може значително да понижи риска от дегенерация на макулата (AMD). Това заболяване се появява с нарастване на възрастта и може да доведе до слепота, особено при хората над 65-годишна възраст. Подобряване на зрението с боровинки.

Боровинката отлично се справя с облекчаването и лекуването на много проблеми на очите. Плода заздравява вашите капиляри, които пренасят полезни хранителни вещества и кислород към очните мускули.Боровинката може да бъде помощно средство, за предпазване от катаракта, макулна дегенерация и нощна слепота.

За най-добри цени и качествени продукти, потърсете нас!

Магазин FitnesHrani е доверен онлайн магазин, работещ с клиенти почти 10 години вече. За това време, ние разбрахме от какво имат нужда нашите клиенти и правим всичко по силите си, за да останат доволни и резултатите са на лице!  Хиляди доволни лица, които се връщат при нас всеки път, когато имат нужда от хранителна добавка, съвет как да я приемат, спортни стоки и още артикули, които вече са около 7000 на брой! Уверете се сами!

Покажи:
Сортирай по:

Замисляли ли сте се за здравето на очите си? Ако не сте, по – добре го направете, защото очите..

24.00 лв

Lutein - Лутеин Lutein  се натрупва в очите по определен начин, като е концентриран в маку..

42.00 лв

За добро зрение, използвайте Ocu Support Ocu Support съдържа широк спектър от съставки, необход..

57.00 лв

         Поддържа здравето на очите          ..

34.00 лв

Със сигурност сте чували за бета каротина, и как помага за доброто зрение. Малко хора обаче знаят пъ..

33.00 лв