Haya All Natural Spirulina 500 мг 100 таблеткиHL9571
Haya All Natural Spirulina 500 мг 100 таблетки
28.00 лв
product header
Haya All Natural Spirulina 500 мг 100 таблеткиHL957

Изпитайте лечебната сила на “супер храните“ върху себе си, чрез продукта All Natural Spirulina на фирмата Haya Labs. Тази формула, ще Ви осигури абсолютно натурална и чиста спирулина, за която се казва че е храната на бъдещето. Не всички продукти съдържащи спирулина са еднакви! Ето защо Ви преропъчваме All Natural Spirulina – добавка която Ви гарантира високо качество и ефективност. От този продукт може да се възползва всеки, защото спирулина оказва благоприятно въздействие върху всички органи и системи на тялото, възвръщайки и поддържайки чудесното здравословно състояние на организма.

Как помага All Natural Spirulina на  Haya Labs?

 • Стимулира имунната система
 • Повишава устойчивостта на организма
 • Оказва антиоксиданто въздействие
 • Нормализира холестерола и триглицеридите
 • Регулира кръвното налягане
 • Лекува и предпазва от анемия
 • Редуцира телесното тегло
 • Поддържа красотата на косата и кожата


Спирулина е  синьо¬зелено водорасло, което расте в сладки и солени води. То  съдържа над 100 взаимодействащи си  хранителни вещества, като хлорофил, бета каротин, витамини от групата В, гама линолеинова киселина, множество минерали и ензими, и огромно количество  протеини - цели 70% от общата маса, без опасните мазнини. Спирулина се използва предимно за стимулиране на имунната система. Това водорасло притежава способността да  повишава производството на антитела и цитокини, които тялото синтезира, за да се бори с инфекциите и заболяванията. Друго основно приложение на спирулина, е като средство за повишаване на енергията в тялото.

Спирулина се прилага и   за намаляване на наднорменото тегло, а също и за лечение и  профилактика на  анемии. Спирулината се усвоява много добре  от човешкия организъм, като го прочиства и детоксикира.  Водораслото има всестранно благотворно действие, благодарение на което  укрепва  мускулите, подобрява  зрението, състоянието на косата, еластичността на кожата, нормализира  нивото на холестерол в кръвта, подобрява  чернодробните функции, укрепва  нервната система. Имайки предвид всичко това, може да сте сигурни че приемайки  продукта All Natural Spirulina, Вие правите най – доброто за вашето здраве.

Начин на употреба: Приемайте от 3 до 6 таблетки на ден.

Състав:

All_Natural_Spirulina__500mg_100tabs_facts

Дозировка
Доза 6 таблетки
Дози в опаковка 16
Съставки
SOD 5000 units
Витамин А 4000 IU
Витамин К 17 mcg
Въглехидрати 0.5 g
Гама линоленова киселина 30 mg
Желязо 1.5 mg
Зеаксантин 1.5 mg
Калий 40 mg
Калций 7 mg
Натрий 15 mg
Полизахариди 200 mg
Протеини 1.7 g
Смесени каротеноиди 8 mg
Сулфолипиди 40 mg
Тиамин 22.8 mcg
Фикоцианин 420 mg
Хлорофил 30 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya All Natural Spirulina 500 мг 100 таблетки

 • Производител: Haya Labs
 • Код на продукта: HL957
 • Наличност: В наличност
28.00 лв
Бърза поръчка