Haya MACA 500 мг 60 капсулиHaya MACA 500 мг 60 капсули1
Haya MACA 500 мг 60 капсули
16.00 лв
product header
Haya MACA 500 мг 60 капсулиHaya MACA 500 мг 60 капсули

Пътят към хармонията и здравето,  винаги е бил обвит с легенди, които  разкриват позабравени начини да поддържате здравето си перфектно! Една от тези легенди ни отвежда в Андите, където съществува едно  обикновено наглед растение, наречено мака. Оказва се обаче, че мака е един от най – силните природни адаптогени, а неговите лечебни качества са незаменими. И Вие можете да се докоснете до това целебно растение, чрез продукта Maca на Haya Labs, който Ви доставя 500 милиграма от билката мака, във всяка капсула.

Какви са ползите от приема на продукта?

  • Повишава либидото, без да нарушава хормоналния баланс
  • Подобрява функциите на ендокринната система
  • Тонизира и подсилва организма
  • Действа като адаптоген
  • Оказва благотворно влияние върху репродуктивната система и на двата пола


Билката  мака съдържа вещества като  стероли, танини, алкалоиди и сапонини, които имат синергично действие. В растението е изолиран  химикала p-methoxybenzyl isothiocyanate, за който се смята че има свойства на  афродизиак. Според много  експерти, високото съдържание  на белтъчини и жизненоважни вещества в билката мака,  съдейства  за благотворното й въздействие върху половата функция. Растението  съдържа около 10% белтъчини, основно под формата на аминокиселини.

Мака е изключително мощен адаптоген. Това въздействие на билката, се определя от конкретните  потребностите на организма. Тоест, растението стимулира производството на подходящите хормони, нужни за поддържане на здравето. Не може да не се отбележи, че мака  стимулира концентрацията и способността за запаметяване. Продуктът Maca  оказва  тонизиращ ефект върху организма, спомага  за повишаване на издръжливостта и стимулира обмяната на енергия, но без да съдържа вредни стимуланти, опиати и кофеин.

Начин на употреба: Приемайте по 1-2 капсули на ден с храната.

Състав:

Maca_500mg_60caps_facts

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Мака 500 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya MACA 500 мг 60 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya MACA 500 мг 60 капсули
  • Наличност: В наличност
16.00 лв
Бърза поръчка