NOW Foods

Покажи:
Подреди по:

Вярваме, че 21 век е времето, в което по-голямата част от младите, модерни и активни хора решават да наложат сериозни корекции върху начина си на живот, с което значително да подобрят своето здравословно състояние.

За да бъдем по-конкретни и да ви залеем с вълна от достоверна информация, която да спомогне за това да се чувствате максимално знаещи, ние се разровихме максимално дълбоко и стигнахме до какви ли не любопитни факти.

Преди обаче да продължим напред и по същество, ще отворим една незначителна скоба – NOW Foods е една от сериозните компании, занимаващи се с производството на хранителни добавки, имащи за цел да доставят на организма всичко онова, от което той се нуждае, така че да функционира пълноценно и да се чувстваме свежи и активни през по-голямата част от деня.

Ако искате да си набавите наистина първокласни хранителни добавки на тази марка, то нашето предложение е да посетите онлайн магазина FitnesHrani.com, където ще попаднете на преливащ от разнообразие каталог, който включва наистина всевъзможни творения, доставящи на тялото ви онова, от което изпитва потребност. Погрижете се за себе си, защото никой друг не ще го направи вместо вас.

Какво трябва да знаем за историята на NOW Foods

Историята на NOW Foods е наистина колоритна и изпъстрена с не малко постижения. Ще се опитаме да се фокусираме единствено върху най-значимите от тях, с цел да не пилеем от личното ви време. Компанията отваря вратите си през 2000-та година.

От този момент нататък тя се изкачва бавно, но сигурно по стъпалата към успеха и не след дълго успява да достигне най-горното стъпало, от където да се извисява над останалите си конкуренти в сферата на здравословното хранене, предназначено за професионалните спортисти и всички останали, отдаващи не малко значение на спорта.

Няколко години след своето създаване, брандът успява да достигне до 70 страни и да се превърне в една от най-разпознаваемите марки за продукти, насочени към здравето.

За да се чувстват клиентите привилегировани, компанията назначава единствено специализиран персонал, умеещ да говори на поне няколко езика, така че към всеки един потребител да се подхожда с лично отношение.

Суровините, които биват използвани при направата на продуктите, са от изключително висок клас, което допълнително подсказва, че марката осигурява единствено първокласни творения, които нямат аналог.

Целта на компанията е да подпомогне хората да водят колкото се може по-здравословен начин на живот, тъй като смята, че това е изключително важно, ако искат те да живеят пълноценно и да се чувстват здрави и красиви, както отвън, така и отвътре.