Лостове за врата

Лостове за врата

Фитнес уреди и аксесоари - пълноценна и забавна тренировка

Съвременният човек води изключително нездравословен начин на живот. Безразборно хранене, некачествена храна, огромни порции и неправилно усвояване на важните хранителни елементи. Всичко това, съчетано с пълната липса на каквато и да е физическа активност е причина за нарастване на хроничните заболявания.


Фитнесът е мястото, на което можете да избягате от болестите и същевременно да оформите силно, релефно и красиво тяло. Това ще повиши не само вашите физически сили, но и умствената ви концентрация и вашето самочувствие. Успехите, постигани във фитнеса се дължат на фитнес уредите, с чиято помощ се оптимизира всяка тренировка. Без специалните фитнес машини, оформянето на силна и релефна мускулатура е много по-трудно, а понякога дори невъзможно.

Фитнес уредите и аксесоари ви гарантират:

  • Бързи и дълготрайни резултати;
  • Оптимално натоварване на всяка мускулна група;
  • Красиво и здраво тяло.

Искате мускулесто тяло, но нямате много време да посещавате фитнес залата? Има много просто, но ефикасно решение на проблема и това е лоста за врата. Това е лост за набиране, който има изключително проста експлоатация, но може да Ви донесе невероятни ползи.

Лостовете за врата са предназначени да развиват мускулите на гърба и ръцете, но могат да участват и други мускулни групи. Предназначени са за използване у дома и можете да се възползвате от тях винаги, когато имате малко свободно време. Лостовете за набирания са така проектирани, че да могат да се използват от хора с всякаква височина. Дори да посещавате фитнеса всеки ден, лоста за врата трябва да присъства във вашата тренировка вкъщи.

Лост за набиране е многофункционален артикул, който ще Ви позволи да тренирате интензивно по всяко време на денонощието. Създаден е така, че да го използвате изцяло по предназначение и да замести нуждата от посещения на фитнес залата. Един много ефективен начин да поддържате Вашия тонус, дори и в домашни условия, е набиране на специални за целта лостове, които се монтират лесно. НИСКИ ЦЕНИ И БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на лостове за набиранеза врата над 40 лв.

Покажи:
Сортирай по:

Мултифункционален лост за врата

Предназначен е за врати с дълбочина на касата максимум до 15 см и ширина на касата на вратата о..

29.99 лв

Добави в количката
Добави в желани
Добави за сравняване