Haya Odorless Garlic 500 мг 120 дражетаHaya Odorless Garlic 500 мг 120 дражета1
Haya Odorless Garlic 500 мг 120 дражета
22.00 лв
product header
Haya Odorless Garlic 500 мг 120 дражетаHaya Odorless Garlic 500 мг 120 дражета

Odorless Garlic не дразни стомаха


Специфичният аромат и универсалната   употреба на  чесъна, са му спечелили наименуванието  "цар на подправките". Той е  бил използван  на хората още от преди 6000 години, като подправка, храна и лекарство. Сигурно сте чували, че този зеленчук бори вирусите, и това наистина е така. Остава обаче проблема с аромата, а също така и факта, че при някои хора дразни стомаха. Как можете да консумирате чесън, без да се превивате от стомашни болки, и без да се притеснявате от мириса му? Отговора е прост – чрез Odorless Garlic на Haya Labs.Това е хранителна добавка, която съдържа чесън, под формата на дражета.

 

  • Стимулира имунната система
  • Предпазва от вируси и настинки
  • Притежава противовъзпалителни свойства
  • Укрепва сърдечно – съдовата система
  • Намалява холестерола и кръвното налягане
  • Нормализира кръвното налягане


Чесънът е богат на  фитонциди, фитохормони, белтъчини, въглехидрати, азотни вещества, целулоза, скорбяла, органични киселини, дъбилни вещества и багрила. Съдържа и богат спектър от  витамини (С, А, В1, В2, В3, В6, В9, РР, Е и др.), соли на натрия, калия, фосфора, калция, желязото, магнезия и сярата, както и цинк, йот, селен и др. микроелементи. Богатият му химичен състав го прави едно от най-полезните растения, а неговата консумация може да предпази от много заболявания. Същия ефект ще получите чрез приема на Odorless Garlic!

 

 

Чесъна стимулира имунната система


Приемът на продукта намалява нивото на холестерола и понижава кръвната захар и кръвното налягане. Този продукт предпазва от образуването на тромби, които причиняват  инсулт и инфаркт. Той ще направи организма Ви устойчив към  бактериални и гъбични инфекции, а също така ще окаже положително въздействие върху обмяната на веществата. Продукта Odorless Garlic може да Ви направи по – здрави, а също и да  повиши съпротивителните Ви сили.

Начин на употреба: Приемайте по 1 драже, 1-2 пъти дневно.

Разфасовка: 120 дражета

Състав:

odorless garlic

 

 

 

 

 

 

 

 

Дозировка
Доза 1 драже
Дози в опаковка 120
Съставки
Чесън 500 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Odorless Garlic 500 мг 120 дражета

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Odorless Garlic 500 мг 120 дражета
  • Наличност: В наличност
22.00 лв
Бърза поръчка