Haya Black Cohosh 120 капсулиHL9691
Haya Black Cohosh 120 капсули
29.00 лв
product header
Haya Black Cohosh 120 капсулиHL969

Жените често страдат от състояния като болезнена менструация, предменструален симптом, а да не говорим пък за менопаузата! Тези състояния са свързани с хормонален дисбаланс, и могат да бъдат облекчени. Ние Ви предлагаме, да опитате един продукт на растителна основа, който ще Ви помогне да премахнете неприятните “женски“ проблеми. Става дума за Black Cohosh на Haya Labs. Този продукт съдържа корен от билката черен кохош. Това растение от векове е използвано от индианците, като   средство облекчаващо женски оплаквания, от където идва и  едно от неговите популярни имена е "squaw root" (женски корен).

Какво да очаквате от приема на Black Cohosh?

  • Облекчаване на болезнена менструация
  • Облекчаване на състоянията свързани с климактериума
  • Премахване на артритни възпаления
  • Фитоестрогенен ефект


Черният кохош съдържа широк спектър от ценни тритерпенови гликозоди, които обуславят и неговият ефект. Билката съдържа още мастни киселини и  фитоестрогени, както и  много големи количества селен, хром и желязо. Черният кохош притежава естрогенна функция, благодарение на която   облекчава  симптомите на климактериума (перименопаузата) при жените. Приемът  на черен кохош се свързва със забележително облекчаване на симптомите на менопаузата като горещи вълни, промяна в настроенията, депресия, главоболие и нервност. Менструалните проблеми също намаляват. По – младите жени, страдащи от трудна и болезнена менструация,  също могат да се възползват от действието на тази билка.

 Черният кохош, освен като средство за облекчаване типичните женски проблеми, се използва също и за проблеми, свързани с твърде високото прогестероново производство. Той влияе благотворно на лека и умерена   депресия, а също и при артритни възпаления. Освен всичко изброено, продукта Black Cohosh на Haya Labs може да помогне при   високо кръвно налягане, шум в ушите, магарешка кашлица и астма.

Начин на употреба: Приемайте 1 капсула, 1 - 2 пъти на ден.

Състав:

черен кохош състав

 

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 120
Съставки
Черен кохош 100 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Black Cohosh 120 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: HL969
  • Наличност: В наличност
29.00 лв
Бърза поръчка