Haya Ecdysterone 250 мг 100 капсули Haya Ecdysterone 250 мг 100 капсули 1
Haya Ecdysterone 250 мг 100 капсули
59.00 лв
product header
Haya Ecdysterone 250 мг 100 капсули Haya Ecdysterone 250 мг 100 капсули

Можете ли да повярвате, че вещество открито в растение може да Ви помогне да изградите големи мускули и да тренирате по-интензивно?

Може да звучи абсурдно, но екдистерон може да направи точно това. Екдистерон е анаболен растителен стерол, използван широко в бодибилдинга за стимулиране на мускулния растеж и изграждане на мускулите. Екдистерон прави това, което правят анаболните стероиди, но няма нищо общо с тях, нито пък с отрицателните ефекти които причиняват.

Този растителен стерол увеличава синтеза на мускулните протеини и предпазва от загуба на мускулна маса, като същевременно се насърчава растежа на мускулните влакна. Ако искате да постигнете всичко това, можете да разчитате на продукта Ecdysterone на Haya Labs. Тази иновативна хранителна добавка е произведена на основата на растителния стерол Екдистерон. Продуктът носи всички ползи от стерола, включително повишаване на производителността и чистата мускулна маса.
 

Ползи от приема на Ecdysterone ( екдистерон ):

  • Повишава протеиновия синтез
  • Увеличава анаболизма
  • Осигурява положителен азотен баланс в тялото
  • Повишава издържливостта и мускулната сила
  • Стимулира мускулния растеж
  • Блокира чувството на умора
  • Подпомага имунната система


За да постигнете максимален мускулен растеж трябва да си осигурите подходяща анаболна среда. Приемът на Ecdysterone ще създаде точно такава среда в тялото Ви, стимулирайки изграждането на чиста мускулна маса. Най-важната способност на екдистерон е тази да увеличава синтеза на мускулните протеини. Освен това, съставката поддържа положителен азотен баланс в тялото. Благодарение на свойствата на растителния стерол, Ecdysterone увеличава силата и намалява умората, създавайки максимално добри условия за по-интензивни и резултатни тренировки.

Освен това, екдистерон може да Ви помогне да намалите излишните мазнини и ще подобри функциите на именната Ви система. Наистина ли е възможно това? В действителност, екдистерон е подкрепен от много научни изследвания, които са показали че растителния стерол увеличава синтеза на протеини и подкрепя мускулен растеж, особено в комбинация с тренировки и високопротеинова диета. В допълнение, някои изследвания представят доказателства, че дори когато калорийния прием е намален, добавка с екдистерон каквато е и Ecdysterone, може да доведе до увеличаване на растежа на мускулите.

Това прави продукта чудесно допълнение към всеки хранителен режим. Също така, екдистерон увеличава концентрацията на хемоглобин в кръвта, а също така подпомага Вашето възстановяване след тренировка. Не на последно място, екдистерон укрепва сърдечно-съдовата система и оказва антиоксидантна защита. Без значение каква диета спазвате и с какъв спорт се занимавате, продукта Ecdysterone ще подкрепи усилията Ви и ще допринесе за постигането на най-добрите резултати.

Вземете сега и увеличете спортните си постижения!

Поръчайте онлайн или на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799

Начин на употреба: Приемайте 1 капсула 3 пъти на ден по време на хранене.

Опаковка: 100 капсули

Състав:

7444-ecdysterone-250mg-

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 100
Съставки
Рапситикум Картамсидес 250 mg
5 Haya Ecdysterone 250 мг 100 капсули
Откакто почнах да пия екдистерон покачих силата и килограмите в залата, много съм доволен!
5 Haya Ecdysterone 250 мг 100 капсули
Доста ми помогна, вече втори месец го пия и издръжливостта ми се покачи от продукта.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Ecdysterone 250 мг 100 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Ecdysterone 250 мг 100 капсули
  • Наличност: В наличност
59.00 лв
Бърза поръчка