Haya Grape Seed Extract 100 мг 120 капсулиHaya Grapeseed Extract 100 мг 120 капсули1
Haya Grape Seed Extract 100 мг 120 капсули
30.00 лв
product header
Haya Grape Seed Extract 100 мг 120 капсулиHaya Grapeseed Extract 100 мг 120 капсули

Антиоксидантите се смятат за спасителите, които предпазват човешкото тяло от много болести, включително и раковите. Причина за тези болести стават свободните радикали, които се отделят при метаболитните процеси, а също и в резултат на замърсяването, нездравословната храна, тютюнопушенето и т.н. Антиоксидантите притежават способността да  ограничават  свободните радикали. Предлагаме Ви да се възползвате от действието на един от най – силните познати антиоксиданти – гроздовото семе. Това можете да направите чрез продукта Grapeseed Extract на Haya Labs, който съдържа екстракт от гроздови семки.

Приема на този продукт предоставя много ползи:

  • Осигурява големи количества полифеноли
  • Оказва мощна антиоксидантна защита
  • Подобрява кръвоснабдяването
  • Защитава сърдечно – съдовата система
  • Предпазва клетките от разрушаване
  • Забавя процесите на стареене
  • Стимулира имунната система


Гроздовите семена са богат източник на полифеноли. Полифенолите са силен антиоксидант, на който екстракта от гроздови семки дължи способността си да предпазва  клетките и органите  от въздействието на свободните радикали. Всъщност, полифенолите са едни от най – силните познати на науката антиоксиданти – те са  20 пъти по-силни антиоксиданти от витамин С и 50 пъти от витамин. Пак благодарение на тях, екстракта от гроздово семе  увеличава циркулацията на кръвта. Това подобрява дейността  здравето на сърцето и кръвоносните съдове, като  предотвратява  атеросклерозата.

Екстракта от гроздови семки забавя  процесите на стареене. Също така, повишава тонуса и жизнеността, тъй като  увеличава  производството на енергия в клетките. Не може да не се споменат способностите на екстракта от гроздови семки да намалява лошия холестерол, да нормализира кръвното налягане, и да стимулира имунната система. Благодарение на всички тези свойства, продукта Grapeseed Extract може значително да подобри вашето здравословно състояние, както и качеството Ви на живот.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула дневно с храната.

Състав:

екстракт от гроздови семена

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 120
Съставки
Екстракт от гроздово семе 100 mg
5 Haya Grape Seed Extract 100 мг 120 капсули
Забелязвам че не съм се разболявала от както почнах да пия екстракт от гроздови семки в комбинация с ресвератрол който пък е извлечен от самото грозде. Много добри антиоксиданти са.
5 Haya Grape Seed Extract 100 мг 120 капсули
Определено се чувствам по-жизнена и енергична от приема на екстракта от гроздово семе.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Grape Seed Extract 100 мг 120 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Grapeseed Extract 100 мг 120 капсули
  • Наличност: В наличност
30.00 лв
Бърза поръчка