SCITEC Nutrition

Покажи:
Подреди по:

Когато става въпрос за един от водещите производители на спортни добавки, то невъзможно е да не ви споменем за SCITEC Nutrition.

Компанията е сред най-успелите на пазара и вече години наред успява да изненадва своите привърженици с все повече нови, модерни и атрактивни добавки, които са до толкова вкусни и приятни, че хората ги консумират с наслада и удоволствие.

Марката е на пазара от приблизително 20 години и от създаването си до днес тя не престава да изненадва, да допълва своето пребогато портфолио и да добавя някой и друг продукт, превръщащ се в бестселър.

Днес брандът се гордее с над 700 варианта продукти и повече от 135 вкуса. Истината е, че рядко се намира клиент, който да не успее да подбере правилното за него творение.

За да можете да направите колкото се може по-правилен и адекватен избор, то ние ще ви съветваме да внимавате изключително много при покупка и при необходимост да се допитвате с продавач – консултантите, които ви обслужват, така че да сте сигурни, че сте на правилен път.

За да се превърне компанията в това, което е днес, то повече от 700 служители работят с пълни сили, давайки всичко от себе си.

Всеки един от тях е преминал през предварително обучение и е заклет привърженик на спортното хранене.

Според създателите на компанията единствено такива хора намират място в нея, тъй като само те биха разгърнали целия си потенциал в една подобна обстановка и биха правили всичко с желание и удоволствие, а защо не и със сърце и душа.

Какво още да научим за историята на SCITEC Nutrition

SCITEC е един от най-големите производители на суроватъчен протеин в света, продава 120 милиона порции годишно в над 50 вкуса! Продукти с първокласно качество – съвременна формула и безкомпромисно качество на съставките!

Гаранцията за качество за компанията се основава на собствените й производствени и лабораторни възможности. Тя е способна да произвежда над 100 000 порции протеин на час.

Компанията разполага още с огромно складово помещение, служещо за съхраняването на готови продукти и суровини, които предварително биват подбирани, така че крайният резултат да е точно онова, което достига до вас.

SCITEC Nutrition е в готовност да изпрати всяка една поръчка до всеки магазин в рамките на Европа още на следващия ден.

Това се дължи на сериозните запаси, които компанията прави, така че във всеки един момент да реагира адекватно и да може да отговори на нуждите на потребителя.

SCITEC Nutrition е една от малкото компании, при която всяка партида протеини преминава през лабораторен тест, гарантиран за концентрация, като резултатите са гордо публикувани на уебсайта на компанията.