Haya Prostate Health 60 капсулиHaya Prostate Health 60 капсули1
Haya Prostate Health 60 капсули
29.00 лв
product header
Haya Prostate Health 60 капсулиHaya Prostate Health 60 капсули

Здравето на простатната жлеза е от голямо значение за всеки мъж, особено след определена възраст. Повечето мъже над 50, са заплашени от настъпването на проблеми като  увеличена простата, и рак на простатата. Според някои проучвания, увеличената простата е проблем, с който се сблъскват повече от 50% от мъжете над 50-годишна възраст. Това  води до неприятни симптоми, включващи затруднено, често или болезнено уриниране. За да Ви помогне да поддържате здравето на простатата си, и да продължите нормалния си живот, Haya Labs създаде продукта Prostate Health. Той представлява специална комбинация от витамини, минерали, и билки, доказали ефективността си при проблеми с простатата

Основни характеристики на продукта Prostate Health:

  • Поддържа простатата здрава и с нормални размери
  • Подпомага нормалното функциониране на мъжката пикочо – полова система
  • Поддържа функцията на пикочния мехур
  • Оказва антиоксидантна защита


Две от основните активни съставки, в продукта  Prostate Health, които поддържат  здравето на простатата, са  Saw Palmetto и селен. И двете съставки са доказали многократно способността си  да облекчават  възпалението  и дискомфорта – симптоми  които са свързани  с уголемена простата. Тези съставки може да подпомогнат и  регулират  потока на урината. Prostate Health съдържа също така  бета-ситостерол. Бета-ситостерол е високо ефективна  съставка, използвана в поддържането на  цялостното здравословно състояние на  простатата.

Продукта Prostate Health включва  ликопен и цинк, които са много важни  хранителни вещества за здравословното функциониране  на простата. Ликопенът е антиоксидант, който елиминира свободните радикали. Включен във формулата на  Prostate Health, ликопенът значително намалява  риска  от рак на простатата при мъжете. Цинкът  пък е минерал, който е от съществено значение за поддържането на нормални, здрави клетки на простатата, което също предпазва от появата на карценом.

Начин на употреба: Приемайте по 1 доза дневно с храната

Състав:

здрава простата

Съставки
Бета-Ситостерол 50 mg
Витамин D 1 000 IU
Витамин В12 6 mcg
Витамин В6 50 mg
Витамин Е 100 IU
Екстракт от зелен чай 50 mg
Екстракт от Пигеум (кора) 50 mg
Л-глицин 25 mg
Л-глутаминова киселина 25 mg
Ликопен 10 mg
Лют червен пипер 100 mg
Мед 2 mg
Ниацин 20 mg
Пантотенова киселина 10 mg
Сао Палмето 500 mg
Селен 100 mcg
Тиамин 1.5 mg
Тиква (семе) 50 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Haya Prostate Health 60 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Prostate Health 60 капсули
  • Наличност: В наличност
29.00 лв
Бърза поръчка