Haya Prostate Health 60 капсулиHaya Prostate Health 60 капсули1
Haya Prostate Health 60 капсули
25.00 лв
Haya Prostate Health 60 капсулиHaya Prostate Health 60 капсули

Здравето на простатната жлеза е от голямо значение за всеки мъж, особено след определена възраст. Повечето мъже над 50, са заплашени от настъпването на проблеми като  увеличена простата, и рак на простатата. Според някои проучвания, увеличената простата е проблем, с който се сблъскват повече от 50% от мъжете над 50-годишна възраст. Това  води до неприятни симптоми, включващи затруднено, често или болезнено уриниране. За да Ви помогне да поддържате здравето на простатата си, и да продължите нормалния си живот, Haya Labs създаде продукта Prostate Health. Той представлява специална комбинация от витамини, минерали, и билки, доказали ефективността си при проблеми с простатата

Основни характеристики на продукта Prostate Health:

  • Поддържа простатата здрава и с нормални размери
  • Подпомага нормалното функциониране на мъжката пикочо – полова система
  • Поддържа функцията на пикочния мехур
  • Оказва антиоксидантна защита


Две от основните активни съставки, в продукта  Prostate Health, които поддържат  здравето на простатата, са  Saw Palmetto и селен. И двете съставки са доказали многократно способността си  да облекчават  възпалението  и дискомфорта – симптоми  които са свързани  с уголемена простата. Тези съставки може да подпомогнат и  регулират  потока на урината. Prostate Health съдържа също така  бета-ситостерол. Бета-ситостерол е високо ефективна  съставка, използвана в поддържането на  цялостното здравословно състояние на  простатата.

Продукта Prostate Health включва  ликопен и цинк, които са много важни  хранителни вещества за здравословното функциониране  на простата. Ликопенът е антиоксидант, който елиминира свободните радикали. Включен във формулата на  Prostate Health, ликопенът значително намалява  риска  от рак на простатата при мъжете. Цинкът  пък е минерал, който е от съществено значение за поддържането на нормални, здрави клетки на простатата, което също предпазва от появата на карценом.

Начин на употреба: Приемайте по 1 доза дневно с храната

Състав:

здрава простата

Напишете отзив

    Лош           Добър

Haya Prostate Health 60 капсули

  • Производител: Haya Labs
  • Код на продукта: Haya Prostate Health 60 капсули
  • Наличност: В наличност
  • 25.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359