MyProtein Beta Alanine 250 грMyP4281
MyProtein Beta Alanine 250 гр
37.99 лв
product header
MyProtein Beta Alanine 250 грMyP428

Всеки спортист има определена цел, а за нейното постигане са нужни ежедневни интензивни тренировки. Ако чувствате че силата Ви намалява, трябва да опитате продукта Beta Alanine на MyProtein! Този аминокиселинен продукт  ще повиши  значително мускулната Ви сила, което ще направи вашата тренировка  по – продължителна, интензивна и ефективна.

Вижте още:

Beta Alanine е хранителна добавка, благодарение на която Вие ще подобрите драстично резултатите си в залата. Приемайки Beta Alanine, ще усетите как умората намалява, и как силата и енергията бушуват в тялото Ви. Ще се радвате на по – интензивни тренировки и ще вдигате по – големи тежести!

Ползи от приема на Beta Alanine:

  • По – малко умора
  • Повишаване на силата и издържливостта
  • Значително тонизиране и енергизиране
  • Стимулиране растежа на мускулите
  • Ускоряване на възстановяването
  • Намаляване киселинността в мускулите


Beta Alanine се базира на действието на своята активно съставка – аминокиселината бета-аланин. Бета-аланин е ценен заради способността си да повишава мускулната сила и издръжливостта при интензивни тренировки и да намалява  мускулната умора. Действайки по този начин, аминокиселината Ви позволява по – продължително и интензивно физическо натоварване. позволява продължителни и натоварващи тренировки и упражнения. Физическото натоварване, независимо с какъв спорт се занимавате, неминуемо води до увеличаване киселинността в мускулите. Като резултат, мускулната активност драстично  спада, а Вие сте заплашени от появата на мускулни крампи.

Бета-аланин намалява  натрупаната киселинност в мускулната тъкан, като благодарение на това Вие ще сте в състояние да поддържате силата и мощта на мускулите си по – дълго време. Също така, бета-аланин повишава нивата на карнозин в мускулите. Когато приемате продукта  Beta Alanine, аминокиселината попада във вашето тяло и след това се трансформира в карнозин, който значително повишава  количеството на работата, която можете  да изпълнявате с  най-висок интензитет. Казано по – просто, бета-аланин ще Ви помогне да тренирате още по – здраво в залата и да постигате максимално добри резултати. Друго важно за атлетите свойство на карнозина, е неговата способност да ускорява възстановяването на мускулната тъкан, в резултат на което ще можете да посещавате залата по – често.

Аминокиселината бета-аланин осигурява производството на повече енергия, подпомага постигането на оптимална издържливост, увеличава работоспособността и активността на мускулите, стимулира чиста мускулна маса и понижава умората. Благодарение на тези полезни качества на аминокиселината, продукта Beta Alanine ще помогне на всеки атлет да тренира с повече сила и мощ. Ако усещате, че тренировките Ви са в застой и имате нужда от ефективен катализатор, опитайте Beta Alanine!

Начин на употреба: Приемайте 2 пъти дневно по 2 грама с вода или сок, преди и след тренировка.

Разфасовка: 250 грама

Състав:

100% Beta Alanine без нищо добавено

4 MyProtein Beta Alanine 250 гр
Продукта работи. Заедно с кре-алкалин за сила е найс.
Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein Beta Alanine 250 гр

  • Производител: MyProtein
  • Код на продукта: MyP428
  • Наличност: В наличност
37.99 лв
Бърза поръчка