MyProtein HMB 180 таблеткиMyP4851
MyProtein HMB 180 таблетки
38.99 лв
product header
MyProtein HMB 180 таблеткиMyP485

Всеки път, когато тренирате интензивно, или пък сте подложени на някакъв стрес, вашето тяло активира процес на разграждане на мускулен протеин. За да предотврати това, защитния Ви механизъм започва да произвежда бета-хидрокси-метилбутират-HMB. Неговата роля е да  защитава мускулния протеин и да  пренасочва изразходването  на енергия към мастните депа, което пък подпомага намаляването на излишните мазнини. Можете да приемате допълнително това съединение, чрез продукта HMB на MyProtein.

Вижте още:

Той помага за повишаване  на физическата сила и издържливост, и е отлично допълнение  за атлети и за спортуващи. HMВ  е подходящ за хора, които  търсят начин да постигнат стройно и мускулесто тяло. Приемът на добавката в оказаните количества, съдейства за ускоряване на възстановяването Ви след тренировка, а също така подобрява усвояването на протеините. HMB насърчава изграждането  на чистата мускулна маса.

Характеристики на HMB:

  • Осигурява 1000 мг НМВ на доза от 2 таблетки
  • Има силен антикатаболен ефект
  • Редуцира излишните мазнини
  • Стимулира качването на чиста мускулна маса
  • Подобрява възстановяването


HMB (Beta-хидрокси бета-метилбутират) е предпочитана съставка от атлетите и бодибилдърите, заради мощните си антикатаболни свойства. Това съединение  е известно със действието си в подкрепа на способността на организма да намалява разграждането  на протеин и всякаква евентуална повреда на мускулните клетки по време на интензивни тренировки. Това е естествено  съединение, което вашето тяло произвежда. НМВ се получава от аминокиселината с  разклонена верига L-левцин. Всъщност, механизмът  чрез който НМВ активира  мускулната функция все още е неизвестен. Ясно е, че съединението  може да инхибира разграждането на белтъците по време на физическо натоварване и стрес.

Според изследванията, HMB е надеждно средство за изграждане на мускулите, въпреки че не е толкова ефективно, колкото е левцина. Ето защо, съединението е известно главно като антикатаболен агент. HMB има способността значително да  увеличава чистата мускулна маса и издържливостта на атлетите. Съединението също така  има положителен ефект върху силата и възстановяването, а и намалява мускулната болка по време, и след тренировката.  HMB е едно от най-мощните средства, когато става въпрос за намаляване на подкожните мазнини и подчертаване на мускулите. Ето защо, приема на НМВ може да Ви помогне да изградите чиста мускулна маса.

Освен всичко изброено до тук, НМВ има способността да намалява лошия холестерол и  кръвното  налягане. Тези положителни ефекти поставят тезата, че HMB може да се окаже полезен инструмент за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания и инсулт. От гледна точка на бодибилдърите и атлетите, продукта НМВ е наистина едно точно попадение, когато става въпрос за мускулно възстановяване, мускулен растеж и антикатаболна защита.

Начин на употреба: Приемайте по 2 таблетки 3 пъти дневно.

Разфасовка: 180 таблетки

Състав:

HMB (Beta-hydroxy beta-methylbutyrate), Microcrystalline Cellulose (Bulking Agent), PVP (Binding Agent), Modified Maize Based Starch (Binding Agent), Magnesium Stearate (Anti-Caking Agent).

Free from artificial colours, yeast, gluten, starch and lactose. No added salt.

Дозировка
Доза 2 таблетки
Дози в опаковка 90
Съставки
HMB 1000 mg
5 MyProtein HMB 180 таблетки
Един доста хитър продукт. Който превръща катаболните процеси в полза като ги насочва към разграждане на мазнини а не на мускули. Всеки постигнал напредък и успех в дадено начинание има своите малки хитринки ,а това е моята HMB. Доверете се и Вие
Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein HMB 180 таблетки

  • Производител: MyProtein
  • Код на продукта: MyP485
  • Наличност: В наличност
38.99 лв
Бърза поръчка