MyProtein Impact Whey Protein 1000 грMyP4991
MyProtein Impact Whey Protein 1000 гр
85.00 лв
product header
MyProtein Impact Whey Protein 1000 грMyP499

Суроватъчния протеин е един от най-търсените и предпочитаните, от бодибилдъри и атлети.

Impact Whey Protein е най-продаваният протеин на прах на марката MyProtein. Този продукт доставя единствено висококачествен суроватъчен протеин концентрат и мощната доза от 82% протеин. 

Impact Whey Protein е изключително богат източник на суроватъчен протеин концентрат от вегетарианско сладко сирене с най-високата биологична стойност ( BV ) на протеин. Той осигурява пълен спектър от аминокислеини, необходими за развитието и растежа на мускулната тъкан. В производствения процес на Impact Whey Protein се използва специална комбинация от технология на мембранна филтрация и сушене при ниска температура и налягане. Това гарантира запазване на естествената функция на протеина и висока хранителна стойност.

Характеристики на Impact Whey Protein:

  • Висококачествен топ продукт
  • Осигурява повече от 80% протеин на доза
  • Има богат аминокиселинен профил
  • Изключително висока биологична стойност
  • С богат и чудесен вкус
  • Лесно смесване
  • 40 дози


Една от основните ползи на суроватъчния протеин и съответно на Impact Whey Protein е, че е един много ефективен начин за предоставяне на тялото с достатъчно количество незаменими аминокиселини. Суроватъчния протеин е отличен, пълен източник на протеин, който съдържа всички незаменими аминокиселини. Той също така съдържа прилични количества други несъществени аминокиселини, а още по-важното е, че той осигурява BCAA-аминокиселини с разклонена верига. Всичко това означава, че Impact Whey Protein е най-добрият източник на протеин за тези, които се стремят да направят мускулна маса.

Също предимство на суроватъчния протеин е, че в сравнение с други цялостни протеинови източници, той се усвоява много лесно от организма и се абсорбира и използва ефективно. Независимо дали сте бодибилдъри или се занимавате с друг спорт, Вие със сигурност тренирате усилено. Това поставя под стрес имунната Ви система, и затова трябва да помислите как да я стимулирате. С приема на Impact Whey Protein това става възможно. Причината за това е, че суроватъчния протеин засилва имунитета, чрез повишаване на нивата на молекула, наречена глутатион. Глутатион е важен антиоксидант, който допринася много за стимулирането на имунната  система.

Суроватъчен протеин, води до по-голяма реакция към инсулина – хормон с анаболна  мощност, който спомага образуването на протеини в мускулните клетки и следователно стимулира повишаването на мускулната маса, силата и спортните постижения. Имайки предвид всичко това, можем да заключим, че Impact Whey Protein е висококачествена протеинова добавка с ниско съдържание на мазнини, вкусна и лесно смилаема, подходяща за всички спортисти!

ВЗЕМЕТЕ СЕГА И СЕ ПОГРИЖЕТЕ ЗА ПРАВИЛНОТО СИ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Начин на употреба: Смесете 25 гр с 150-250 мл вода или мляко и приемайте 2-3 пъти дневно.

Опаковка: 1000 грама

Състав:

myprotein_impact_whey_protein-sf

Дозировка
Доза 25 g
Дози в опаковка 40
4 MyProtein Impact Whey Protein 1000 гр
Ползвал съм го преди и ще продължа да го ползвам. Невероятен продукт с невероятно качество.
4 MyProtein Impact Whey Protein 1000 гр
В забързаното си ежедневие често се случва да пропусна хранене, за това съм се снабдил с този прекрасен протеин, който успява да ми набави нужните количества хранителни вещества. Тази стратегия ми осигурява енергия, по-този начин, аз не пропускам тренировка заради пропуснато хранене.
5 MyProtein Impact Whey Protein 1000 гр
Аз също съм доволен от протеина, помага ми да се възстановя по-бързо и има много добър вкус. Лесно разтворим е, което много държа да е така. Препоръчвам!
5 MyProtein Impact Whey Protein 1000 гр
Доволна съм от протеина, добре се разтваря и има добър вкус. За тази цена е добре.
Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein Impact Whey Protein 1000 гр

  • Производител: MyProtein
  • Код на продукта: MyP499
  • Наличност: В наличност
85.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359