MyProtein Caffeine Pro 200 мг 200 таблеткиMyP1331
MyProtein Caffeine Pro 200 мг 200 таблетки
24.99 лв
product header
MyProtein Caffeine Pro 200 мг 200 таблеткиMyP133

Кофеинът е всеизвестно и широко използвано алкалоидно  съединение, което има способността директно да  стимулира централната нервна система, като по този начин повишава  бдителността. Това е най-широко използваното психоактивно вещество в световен мащаб, а неговата най – известна употреба е свързана с активизиране на умствена дейност и намаляване на умората.

Вижте още:

Кофеинът напоследък все повече  се използва за преодобяване умствената  и физическа умора, при активно трениращите атлети. Ако се занимавате със спорт, може би знаете за това негово приложение. Освен това, кофеинът се използва като основна съставка и в много продукти за отслабване. Представяме Ви Caffeine Pro на MyProtein – продукт, който осигурява кофеин под формата на таблетки, за повишаване на енергийните нива, повече фокус, издръжливост и засилено изгаряне на подкожните  мазнини.

Ползи от приема на Caffeine Pro:

  • Активно стимулиране на бодростта и бдителността
  • Подобряване на концентрацията и изостряне на фокуса
  • Подсилване на умствената дейност
  • Повишаване на енергията и мускулната активност
  • Стимулиране разграждането на излишните мазнини


Кофеинът в продукта Caffeine Pro има активиращо и стимулиращо действие, по отношение генерирането на енергия и  силата, и издържливостта на тялото. Приеман от активно трениращи спортисти, кофеина увеличава работоспособността на мускулите, като благодарение на това повишава ефективността на тренировките и спортните постижения. Как  кофеинът осигурява  енергия? В резултат на неговата способност да стимулира синтеза на адреналин в тялото, кофеина всъщност повишава  нивата на свободната енергия. Освен това, кофеина изгаря мазнините за енергия. Това  от своя страна запазва непокътнати  въглехидратите в тялото, като последните  могат  да се бъдат използвани за други цели.

Приемайки Caffeine Pro, Вие ще можете да редуцирате теглото си. Кофеина има способността да стимулира липолизата. Липолизата е процеса, по време на който мазнините изведени от мастните депа се изгарят за енергия. Тоест, кофеина подпомага и активизира  разграждането на мазнините. Също така, кофеина в Caffeine Pro подпомага увеличаването  на термогенезата. При този прозес се повишава леко температурата в тялото, при което засилено се горят мазнините. Не на последно място, кофеина може значително да ускори вашия метаболизъм, в резултат на което ще изгаряте повече калории.

Ако сте атлети и тренирате всеки ден, за Вас със сигурност един от най – важните фактори е добрата концентрация, заедно с изострен фокус. Разбира се, заедно с повишените енергийни нива. По време на тренировката Ви е необходимо максимално съсредоточаване и повишено внимание към всеки детайл. Кофеинът, който Caffeine Pro ще Ви осигури, ще подобри умствената Ви дейност, ще повиши вашата бдителност и ще Ви помогне да намалите подкожните мазнини. Освен това, кофеина навлиза дълбоко в мускулните клетки, предпазвайки от настъпване на умора.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула, 30 минути преди тренировка.

Разфасовка: 200 таблетки

Състав:

Caffeine Anhydrous, Dicalcium Phosphate, Cellulose, Magnesium Stearate, Silica.

Free from artificial colours & preservatives, yeast, gluten, starch & lactose. No added salt (sodium chloride) or sugar. GMO free.

Amount per 1 tablet serving:
Caffeine Anhydrous: 200 mg

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 200
Съставки
Кофеин анхидроус 200 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein Caffeine Pro 200 мг 200 таблетки

  • Производител: MyProtein
  • Код на продукта: MyP133
  • Наличност: В наличност
24.99 лв
Бърза поръчка