MyProtein Omega 3 1000 мг 90 дражетаMyP2581
MyProtein Omega 3 1000 мг 90 дражета
15.00 лв 18.00 лв
product header
-17% MyProtein Omega 3 1000 мг 90 дражетаMyP258

За да си набавите важните омега-3 мастни киселини вземете продукта Omega 3 на MyProtein. Тази хранителна добавка ще Ви осигури чисто рибено масло под формата на дражета. Благодарение на неговите незаменими функции Omega 3 ще Ви помогне да се предпазите от редица заболявания. Освен това, продукта ще Ви даде върхова физическа сила. 

Рибеното масло съдържащо се в Omega 3 се отличава с изключително благотворно въздействие върху целия организъм. То значително подобрява умствената дейност, а също така концентрацията и способността за запаметяване. Рибеното масло в Omega 3 може да предложи профилактика срещу раковите заболявания и съдейства за преодоляването на различни депресивни състояния и биполярни разстройства.

 

Предимства от приема на Омега 3:

  • Намалява кръвното налягане
  • Понижава нивата на холестерола
  • Заздравява ставите
  • Облекчава възпалителните процеси
  • Регулира хормоналния баланс
  • Поддържане функциите на нервната система
  • Редуцира наднорменото тегло

Рибеното масло във формулата на Omega 3 е източник на жизненоважните EPA (ейкозапентаенова киселина) и DHA (докозахексаенова киселина), които са от решаващо значение за правилното функциониране на тялото. EPA е една от трите омега 3 мастни киселини с незаменими качества и благотворно действие върху здравето.

Тази мастна киселина контролира функциите на централната нервна система и мозъка, а също така защитава миелина (защитната обвивка на нервните клетки) от увреждане. Във Вашата кръв мастната киселина EPA се свързва с вредните триглицериди и ги елиминира. По този начин подобрява кръвообращението на цялото тяло.

Другата мастна киселина – DHA (докозахексаенова киселина) също е от ключово значение за здравето. Тя съставя приблизително 20% от сивото вещество в мозъка и 97% от общото съдържание на мазнини в него. Ето защо тази мастна киселина взема активно участие в умственото развитие и поддържането на нормалните умствени дейности.

Може би едно от най-важните свойства на рибеното масло е неговата способност да съдейства за поддържане на здравословни нива на холестерола в кръвта. Освен това рибеното масло понижава нивото на триглицеридите. Това го прави ефективно  средство за профилактика на атеросклерозата и сърдечните заболявания.

Рибеното масло оказва благотворно влияние върху костната плътност. Приема на Omega 3 осигурява на тялото мастни киселини, които заздравяват костите и предпазват от фрактури в резултат на претоварване. Ако искате да подобрите здравето си и да се предпазите от различни болести, рибеното масло е нещо, което трябва да добавите към хранителния си режим.

Направете го с Omega 3 на MyProtein!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 З52 или 0896 790 799

Начин на употреба: Приемайте 2-3 дражета дневно с храна.

Опаковка: 90 дражета

Състав:

Per Serving *RI
Vitamin E 4.5 mg a-TE 38%
Per Serving
Fish Oil 1 g
Total Omega 3 Fatty Acids 350 mg
EPA (Eicosapentaenoic Acid) 180 mg
DHA (Docosahexaenoic Acid)
Дозировка
Доза 2-3 дражета
Съставки
EPA (Eicosapentaenoic Acid) 180 mg
Витамин Е 4.5 mg a-TE
Общо Омега 3 мастни киселини 350 mg
Рибено масло 1 g
4 MyProtein Omega 3 1000 мг 90 дражета
Изключителен продукт , без остатъчен вкус на риба , работи много добре
5 MyProtein Omega 3 1000 мг 90 дражета
Доволен! Действа ми много добре, помогна ми да сваля излишни килограми и също така в борбата с депресията.
5 MyProtein Omega 3 1000 мг 90 дражета
Чувствам се много добре от прием на омега 3 киселини, мисля че всеки трябва да изпита ефекта, който дават на тялото ни.
5 MyProtein Omega 3 1000 мг 90 дражета
Не ям много риба, а и не обичам, но знам че има голямо съдържание на омега 3 и предпочитам да си го набавям с хранителни добавки. Често си купувам от 90 дражета опаковката, но май ще скоча вече на по-голямата разфасовка.
Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein Omega 3 1000 мг 90 дражета

  • Производител: MyProtein
  • Код на продукта: MyP258
  • Наличност: В наличност
18.00 лв
15.00 лв
Бърза поръчка