MyProtein Glutamine 1000 грMyP4761
MyProtein Glutamine 1000 гр
70.00 лв
product header
MyProtein Glutamine 1000 грMyP476

Интензивните тренировки водят до понижаване нивото на антиоксидантите в тялото и до понижаване количеството на свободните радикали. Това увеличава риска от заболявания и инфекции при спортистите. Чрез допълнителния прием на глутамин, това може да бъде предотвратено. Глутаминът е важна аминокиселина, подпомагаща възстановяването. 

Също така е от значение за белите кръвни клетки и е компонент на глутатиона. Глутаминовите добавки могат да подобрят метаболизма на протеините и да намалят мускулното разграждане. Такива добавки са от решаващо значение за изграждането на чиста мускулна маса и пълноценното възстановяване след тренировки. Ето защо, вземете продукта Glutamine на MyProtein.

Действие на Glutaminе:

  • Осигурява антикатаболна защита
  • Повишава анаболните процеси
  • Увеличава производството на хормона на растежа
  • Подобрява процеса на възстановяване
  • Повишава издържливостта и силата
  • Стимулира имунната система


Главното предимство на аминокиселината глутамина е, че стимулира и засилва мускулния растеж. Когато приемате глутамин, чрез продукта Glutaminе преди тренировка, Вие всъщност подготвяте тялото си за бъдещото качване на мускулна маса. Глутамина постига това по различни начини. Аминокиселината съдейства за поддържането на постоянен клетъчен обем, като хидратира мускулните клетки. 

Глутаминът също така е от голямо значение за синтеза на протеини, който е свързан с растежа на мускулите. Аминокиселината повишава секрецията на растежния хормон, което засилва още повече мускулното изграждане и стимулира изгарянето на излишните мазнини. Глутамина още осигурява по-голяма мускулна сила и издръжливост през Вашата тренировката.

Когато тренирате интензивно, Вие се натоварвате физически, особено мускулите. Докато тренирате,  глутамина се изчерпва от мускулите и трябва да бъде постоянно презареждане. Това е възможно с помощта на Glutaminе! Тренировката Ви ще е по-ефективна, ако преди нея приемате глутамин, но аминокиселината е необходима и след тренировката, тъй като има способността да предпазва от мускулно катаболно разрушаване. Тоест, когато приемате Glutaminе, продукта предпазва от загубата на мускулна тъкан, а също така подпомага ремонта и бързото възстановяване.

Глутаминът е изключително важен, тъй като е аминокиселината с най-високо съдържание във Вашето тяло и естествено в мускулите Ви. Любопитно е да знаете, че той е наричан още ‘’кралят на аминокиселините”. Glutamine e хранителна добавка с глутамин, която ще Ви помогне да се възстановите бързо и качествено след всяка тренировка, ще съдейства за регенерирането на мускулната Ви тъкан, ще стимулира изграждането на мускулна маса, ще повиши нивата на растежния хормон и ще подсили имунната Ви система!

Вземете сега и подобрете състоянието на мускулите си!

Поръчайте онлайн или на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799!

Начин на употреба: Приемайте 5 грама от продукта, 1 до 3 пъти на ден.

Опаковка: 1000 грама

Състав: 100% Glutaminе без нищо добавено

5 MyProtein Glutamine 1000 гр
Правя изкючително тежки и интензивни тренировки, а за да успявам по-често да ги правя изпозвам помоща на тази изключително важна аминокиселина. Въпреки, че се произвежда от организма моето тяло се нуждае от допълнителни дози, тъй като го подлагам на постоянен физически стрес. Пия го постоянно и не правя почивки, защото организма не може да се насити от тази аминокиселина , за това залагам и на по-голямата разфасовка, защото излиза по изгодно.
Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein Glutamine 1000 гр

  • Производител: MyProtein
  • Код на продукта: MyP476
  • Наличност: В наличност
70.00 лв
Бърза поръчка