MyProtein L-Carnitine 180 таблеткиMyP1991
MyProtein L-Carnitine 180 таблетки
39.00 лв
product header
MyProtein L-Carnitine 180 таблеткиMyP199

Ако искате да намалите килограмите, но водите активен начин на живот и имате нужда от енергия, ще имате голяма полза от приема на продукта L-Carnitine на MyProtein!

Тази хранителна добавка ще Ви осигури 1000 милиграма от аминокиселината Л-карнитин, която е популярна и широко използвана, заради невериятните си ползи. Л-карнитин не само подпомага редуцирането на мазнините, но участва в изграждането на мускули и подпомага тялото  да произвежда енергия.

Продукта L-Carnitine е отлично средство, благодарение на което ще намалите  количеството на мазнините в тялото си. Освен това, L-Carnitine ще повиши производството на енергия на клетъчно ниво. Така, Вие ще отслабване, а мазнините ще се трансформират в чиста енергия!

Ползи от приема на L-Carnitine:

  • Повишаване на енергийния метаболизъм
  • Засилено изгаряне на мазнините
  • Увеличаване на издържливостта и тонуса
  • Подпомагане изграждането на мускулна маса
  • Защита на сърдечно – съдовата система
  • Повишаване устойчивостта на стрес
  • Подобряване функциите на нервната система


Вашето тяло произвежда по естествен път л-карнитин, чрез метаболитното  превръщане на аминокиселините  лизин и метионин (в присъствието на някои витамини и минерали). Установено е, че Л-карнити се намира в големи количества в мускулната тъкан и играе ключова роля  за  метаболизма на мазнините.

Главната му функция се свързва с намаляването на излишните мазнини, но всъщност  в организма тя е по - скоро  транспортна . Л-карнитина се свързва с молекулите на  мастните  киселини, след което осигурява пренасянето  им  през клетъчната мембрана, която при нормални условия е непропусклива. След това, мастните киселини достигат до   енергийните депа на клетката – митохондриите.

Митохондриите на клетките са мястото, където мазнините  се изгарят за енергия. След  това, отново идва ред на л-карнитина, който транспортира отпадъчните продукти отново през  клетъчната мембрана, а след това извън тялото. Л-карнитин има и други много важни функции в човешкото тяло – той взема активно участие  в метаболизма на аминокиселините с разклонена верига (ВСАА), а също така е и мощен антиоксидант, който  забавя процесите на стареене.

Също така, аминокиселината заздравява костите и оказва подкрепа и защита на  сърдечно – съдовата система. Л-карнитин подобрява дейността на сърцето и предпазва от натрупвания  на мастни отлагания по него и други важни органи.

Трябва да се отбележи и ролята на л-карнитин в  снабдяването на мускулатурата с кислород. Аминокиселината подобрява  мозъчната дейност и засилва устойчивостта на стрес. L-carnitine  е хранителна добавка, която ще помогне на вашето  тяло да изгаря излишните мазнини и едновременно с това да генерира повече енергия. Приемайки L-Carnitine, Вие ще подпомогнете усилията си насочени към намаляване на телесното тегло и ще осигурите подкрепа на редица органи и системи.

Начин на употреба: Приемайте по 2-4 таблетки, 30 минути преди тренировка.

Разфасовка: 180 таблетки

Състав:

L Carnitine L Tartrate, Microcrystalline Cellulose (Bulking Agent), Calcium Carbonate DC 90% (Bulking Agent), Magnesium Stearate (Anti-Caking Agent), Silicon Dioxide (Anti-Caking Agent), HydroxyPropylMethylCellulose (Glazing Agent), Glycerine - Vegetable (Glazing Agent), Carnauba Wax (Glazing Agent).

Amount per 2 tablet serving:
L Carnitine: 1000mg

Дозировка
Доза 2 таблетки
Дози в опаковка 90
Съставки
Л-карнитин 1000 mg
5 MyProtein L-Carnitine 180 таблетки
Свърши ми страхотна работа, свалих 6 килограма за по-малко от 2 месеца и се постегнах малко, доволна съм!
Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein L-Carnitine 180 таблетки

  • Производител: MyProtein
  • Код на продукта: MyP199
  • Наличност: В наличност
39.00 лв
Бърза поръчка