MyProtein L- Glutamine 500 грMyP4751
MyProtein L- Glutamine 500 гр
40.00 лв
product header
MyProtein L- Glutamine 500 грMyP475

Интензивните тренировки водят до понижаване нивото на антиоксидантите в тялото и до понижаване количеството на свободните радикали. Това увеличава риска от заболявания и инфекции при спортистите. Чрез допълнителния прием на глутамин, това може да бъде предотвратено. Глутамина е важна аминокиселина, подпомагаща  възстановяването. 

Глутаминовите добавки могат да подобрят метаболизма на протеините и да намалят мускулното разграждане. Такива добавки са от решаващо значение за изграждането на чиста мускулна маса и пълноценното възстановяване след тренировки. Ето защо, вземете продукта Glutamine на MyProtein!

Действие на Glutaminе:

  • Осигурява антикатаболна защита
  • Повишава анаболните процеси
  • Увеличава а производството на хормона на растежа
  • Подобрява процеса на възстановяване
  • Повишава издържливостта и силата
  • Стимулира имунната система


Главното предимство на аминокиселината глутамин е, че стимулира и засилва мускулния растеж. Когато приемате глутамин, чрез продукта Glutaminе преди тренировка, Вие всъщност подготвяте тялото си за бъдещото качване на мускулна маса. Глутаминът постига това по различни начини. Аминокиселината съдейства за поддържането на постоянен клетъчен обем, като хидратира мускулните клетки. 

Глутаминът също така, е от голямо значение за синтеза на протеини, който е свързан с растежа на мускулите. Аминокиселината повишава секрецията на растежния хормон, което засилва още повече мускулното изграждане и стимулира изгарянето на излишните мазнини. Хранителната добавка още осигурява по-голяма мускулна сила и издръжливост през Вашата тренировката.

Когато тренирате интензивно, Вие се натоварвате физически, особено мускулите. Докато тренирате,  глутамина се изчерпва от мускулите и трябва да бъде постоянно презареден. Това е възможно с помощта на Glutaminе! Тренировката Ви ще е по-ефективна, ако преди нея приемате глутамин, но аминокиселината е необходима и след тренировката, тъй като има способността да предпазва от мускулно катаболно разрушаване. Тоест, когато приемате Glutaminе, продукта предпазва от загубата на мускулна тъкан, а също така подпомага бързото възстановяване.

Глутаминът е изключително важен, тъй като е аминокиселината с най-високо съдържание във Вашето тяло и естествено в мускулите Ви. Любопитно е да знаете, че той е наричан още ‘’кралят на аминокиселините‘’. Glutamine e хранителна добавка с глутамин, която ще Ви помогне да се възстановите бързо и качествено след всяка тренировка, ще съдейства за регенерирането на мускулната Ви тъкан, ще стимулира изграждането на мускулна маса, ще повиши нивата на растежния хормон и ще подсили имунната Ви система!

Вземете сега и дайте нужното на мускулите Ви да растат!

Поръчайте онлайн или на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799!

Начин на употреба: Приемайте 5 грама от продукта, 1 до 3 пъти на ден.

Опаковка: 500 грама

Състав: 100% Glutaminе без нищо добавено

Дозировка
Доза 5 g
Съставки
Л-глутамин 4.35 g
5 MyProtein L- Glutamine 500 гр
Най-добрият глутамин,който съм ползвал до момента.С 20гр дневно направо забравям за всякаква умора.
4 MyProtein L- Glutamine 500 гр
Супер е Глутаминчето смятам, че и цената му е добра
5 MyProtein L- Glutamine 500 гр
Това е една страхотна инвестиция за моето тяло.
Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein L- Glutamine 500 гр

  • Производител: MyProtein
  • Код на продукта: MyP475
  • Наличност: В наличност
40.00 лв
Бърза поръчка