MyProtein Chromium Picolinate 200 мкг 180 таблеткиMyP1391
MyProtein Chromium Picolinate 200 мкг 180 таблетки
22.99 лв
product header
MyProtein Chromium Picolinate 200 мкг 180 таблеткиMyP139

Хромът е един от важните за здравето микроелементи. Ето защо, той е незаменим елемент от диетата. За този минерал се знае, че увеличава  чувствителността на тъканите към инсулина, което играе роля в регулирането и поддържането стабилни нива на кръвната захар, както и на инсулина. Минералът  взема активно  участие при производството на енергия, изгарянето на подкожните мазнини и качването на мускулна маса.Ето защо, хромът е високо ценен, не само от хората желаещи да отслабнат, но и от спортистите. По принцип, колкото и да се стремим да се храним балансирано и здравословно, може да се каже че е почти невъзможно да си осигурим адекватни количества от този важен минерал.

 Chromium Picolinate на MyProtein е хранителна добавка, която ще Ви помогне да си набавите достатъчно от минерала хром. Продукта съдържа една от  формите на минерала, а именно хром пиколинат. Под формата на хром пиколинат, хрома ще се усвои най – пълноценно от вашето тяло. Chromium Picolinate е подходящ за всички, чиято цел е да свалят килограми, а също така и за атлетите, които се стремят да изграждат чиста мускулна маса.

Ползи от приема на Chromium Picolinate:

  • Намаляване и регулиране на апетита
  • Понижаване и нормализиране нивата на кръвната захар
  • Увеличаване на инсулиновата чувствителност
  • Подпомагане изгарянето на излишните мазнини
  • Подобряване метаболизма на въглехидратите
  • Понижаване на холестерола в кръвта


Хром пиколинат  взема участие и е от ключово значение, за производството на инсулин във вашето тяло. Този минерал понижава и поддържа в нормални граници не само нивата на кръвната захар, но и на холестерола. Нещо повече – дефицита на този важен минерал, може да доведе до  завишаване  на триглицеридите и холестерола в кръвта Ви, което пък от своя страна може да причини атеросклероза, поява на умора и неправилна обмяна  на аминокиселините. Хром пиколината осигурява синтезата на  мазнините  и протеините и подобрява въглехидратния метаболизъм. Минерала е пряко свързан с инсулина – хормон, чиято роля е да поддържа нормални  нива на кръвната захар в тялото. Хром пиколинат увеличава действието на инсулина и освен това улеснява  усвояването на глюкозата.

Минерала хром също така е незаменим при  производството на енергия и подпомага в редуцирането  на мазнините. Той помага да се редуцира телесното тегло,  а благодарение на него,  на мястото на изгорените излишни мазнини се изгражда мускул. Намаляването на излишните подкожни  мазнини и увеличаването на чистата мускулна маса са ефектите на хром пиколинат, от които може да се възползват бодибилдърите и атлетите. Също така, хрома е важен за профилактиката заболявания като диабет и атеросклероза. С приема на Chromium Picolinate, Вие си гарантирате адекватна доставка и максимално усвояване на минерала хром.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула, 2 пъти дневно преди хранене.

Разфасовка: 180 таблетки

Състав:

Dicalcium Phosphate (bulking agent), Microcrystalline Cellulose (bulking agent), Chromium Picolinate, Magnesium Stearate BP (Anti-Caking Agent).

Free from artificial colours and preservatives, yeast, gluten, starch and lactose. No added salt (sodium chloride) or sugar.

Amount per 1 tablet serving:
Chromium: 200mcg

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 180
Съставки
Хром 200 mcg
5 MyProtein Chromium Picolinate 200 мкг 180 таблетки
Пия вече два месеца у поради функцията му да регулира кръвната захар мисля че съм по жизнена без да ми се налага да приемам шоколадови продукти.
Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein Chromium Picolinate 200 мкг 180 таблетки

  • Производител: MyProtein
  • Код на продукта: MyP139
  • Наличност: В наличност
22.99 лв
Бърза поръчка