MyProtein Chromium Picolinate 200 мкг 180 таблеткиMyP1391
MyProtein Chromium Picolinate 200 мкг 180 таблетки
22.99 лв
product header
MyProtein Chromium Picolinate 200 мкг 180 таблеткиMyP139

Хромът е един от важните за здравето микроелементи. Ето защо, той е незаменим елемент от диетата. За този минерал се знае, че увеличава  чувствителността на тъканите към инсулина, което играе роля в регулирането и поддържането стабилни нива на кръвната захар, както и на инсулина. Минералът  взема активно  участие при производството на енергия, изгарянето на подкожните мазнини и качването на мускулна маса.Ето защо, хромът е високо ценен, не само от хората желаещи да отслабнат, но и от спортистите. По принцип, колкото и да се стремим да се храним балансирано и здравословно, може да се каже че е почти невъзможно да си осигурим адекватни количества от този важен минерал.

 Chromium Picolinate на MyProtein е хранителна добавка, която ще Ви помогне да си набавите достатъчно от минерала хром. Продукта съдържа една от  формите на минерала, а именно хром пиколинат. Под формата на хром пиколинат, хрома ще се усвои най – пълноценно от вашето тяло. Chromium Picolinate е подходящ за всички, чиято цел е да свалят килограми, а също така и за атлетите, които се стремят да изграждат чиста мускулна маса.

Ползи от приема на Chromium Picolinate:

  • Намаляване и регулиране на апетита
  • Понижаване и нормализиране нивата на кръвната захар
  • Увеличаване на инсулиновата чувствителност
  • Подпомагане изгарянето на излишните мазнини
  • Подобряване метаболизма на въглехидратите
  • Понижаване на холестерола в кръвта


Хром пиколинат  взема участие и е от ключово значение, за производството на инсулин във вашето тяло. Този минерал понижава и поддържа в нормални граници не само нивата на кръвната захар, но и на холестерола. Нещо повече – дефицита на този важен минерал, може да доведе до  завишаване  на триглицеридите и холестерола в кръвта Ви, което пък от своя страна може да причини атеросклероза, поява на умора и неправилна обмяна  на аминокиселините. Хром пиколината осигурява синтезата на  мазнините  и протеините и подобрява въглехидратния метаболизъм. Минерала е пряко свързан с инсулина – хормон, чиято роля е да поддържа нормални  нива на кръвната захар в тялото. Хром пиколинат увеличава действието на инсулина и освен това улеснява  усвояването на глюкозата.

Минерала хром също така е незаменим при  производството на енергия и подпомага в редуцирането  на мазнините. Той помага да се редуцира телесното тегло,  а благодарение на него,  на мястото на изгорените излишни мазнини се изгражда мускул. Намаляването на излишните подкожни  мазнини и увеличаването на чистата мускулна маса са ефектите на хром пиколинат, от които може да се възползват бодибилдърите и атлетите. Също така, хрома е важен за профилактиката заболявания като диабет и атеросклероза. С приема на Chromium Picolinate, Вие си гарантирате адекватна доставка и максимално усвояване на минерала хром.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула, 2 пъти дневно преди хранене.

Разфасовка: 180 таблетки

Състав:

Dicalcium Phosphate (bulking agent), Microcrystalline Cellulose (bulking agent), Chromium Picolinate, Magnesium Stearate BP (Anti-Caking Agent).

Free from artificial colours and preservatives, yeast, gluten, starch and lactose. No added salt (sodium chloride) or sugar.

Amount per 1 tablet serving:
Chromium: 200mcg

Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein Chromium Picolinate 200 мкг 180 таблетки

  • Производител: MyProtein
  • Код на продукта: MyP139
  • Наличност: В наличност
22.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359