MyProtein L-Carnitine 90 таблеткиMyProtein L-Carnitine 90 таблетки1
MyProtein L-Carnitine 90 таблетки
29.00 лв
product header
MyProtein L-Carnitine 90 таблеткиMyProtein L-Carnitine 90 таблетки

Ако искате да намалите килограмите, но водите активен начин на живот и имате нужда от енергия, ще имате голяма полза от приема на продукта L-Carnitine на MyProtein!

Тази хранителна добавка ще Ви осигури 1000 милиграма от аминокиселината Л-карнитин, която е популярна и широко използвана, заради невериятните си ползи. Л-карнитин не само подпомага редуцирането на мазнините, но участва в изграждането на мускули и подпомага тялото да произвежда енергия.

Вижте още:

L-Carnitine е отлично средство, благодарение на което ще намалите количеството на мазнините в тялото си. Освен това, L-Carnitine ще повиши производството на енергия на клетъчно ниво. Така Вие ще отслабвате, а мазнините ще се трансформират в чиста енергия!

Ползи от приема на L-Carnitine:

  • Повишаване на енергийния метаболизъм
  • Засилено изгаряне на мазнините
  • Увеличаване на издържливостта и тонуса
  • Подпомагане изграждането на мускулна маса
  • Защита на сърдечно – съдовата система
  • Повишаване устойчивостта на стрес
  • Подобряване функциите на нервната система

Вашето тяло произвежда по естествен път л-карнитин, чрез метаболитното превръщане на аминокиселините лизин и метионин (в присъствието на някои витамини и минерали). Установено е, че Л-карнитин се намира в големи количества в мускулната тъкан и играе ключова роля за метаболизма на мазнините. Главната му функция се свързва с намаляването на излишните мазнини, но всъщност в организма тя е по-скоро транспортна.

Аминокиселината се свързва с молекулите на мастните киселини, след което осигурява пренасянето им през клетъчната мембрана, която при нормални условия е непропусклива. След това мастните киселини достигат до енергийните депа на клетката – митохондриите.

Митохондриите на клетките са мястото, където мазнините се изгарят за енергия. След това отново идва ред на л-карнитина, който транспортира отпадъчните продукти отново през клетъчната мембрана, а след това извън тялото.

Л-карнитин има и други много важни функции в човешкото тяло – той взема активно участие в метаболизма на аминокиселините с разклонена верига (ВСАА), а също така е и мощен антиоксидант, който забавя процесите на стареене. Аминокиселината заздравява костите и оказва подкрепа и защита на  сърдечно-съдовата система. Л-карнитин подобрява дейността на сърцето и предпазва от натрупвания на мастни отлагания по него и други важни органи.

Трябва да се отбележи и ролята на л-карнитин в снабдяването на мускулатурата с кислород. Аминокиселината подобрява мозъчната дейност и засилва устойчивостта на стрес. L-carnitine е хранителна добавка, която ще помогне на вашето тяло да изгаря излишните мазнини и едновременно с това да генерира повече енергия.

Приемайки L-Carnitine, Вие ще подпомогнете усилията си насочени към намаляване на телесното тегло и ще осигурите подкрепа на редица органи и системи.

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА И СЕ ПОГРИЖЕТЕ ЗА ТЯЛОТО СИ!

Начин на употреба: Приемайте по 2-4 таблетки, 30 минути преди тренировка.

Опаковка: 90 таблетки

5 MyProtein L-Carnitine 90 таблетки
До еконт Васил Априлов град Кърджали
4 MyProtein L-Carnitine 90 таблетки
Продуктът работи само дето таблетката е голяма на 1000 мг е, ако на някой му се гари и му е трудно да пие такива големи таблетки по-добре да си вземе течен карнитин.
5 MyProtein L-Carnitine 90 таблетки
Много съм доволна, взех си 2 опаковки, за да хвана и безплатната доставка :)
5 MyProtein L-Carnitine 90 таблетки
Действа ми добре продукта, усещам как ми дава повече енергия и издръжливост за тренировката. Помага ми и да се изпотявам повече и да изгоря ненужните калории.
5 MyProtein L-Carnitine 90 таблетки
Здравейте, приема е изключително лесен - 2 таблетки с чаша вода 30 минути преди тренировка.

Поздрави
FitnesHrani.com
5 MyProtein L-Carnitine 90 таблетки
Здравейте,искам да ви помоля за малко повече информация за приемането му ..Ако може...
Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein L-Carnitine 90 таблетки

  • Производител: MyProtein
  • Код на продукта: MyProtein L-Carnitine 90 таблетки
  • Наличност: В наличност
29.00 лв
Бърза поръчка