MyProtein L-Carnitine 90 таблеткиMyProtein L-Carnitine 90 таблетки1
MyProtein L-Carnitine 90 таблетки
21.49 лв 25.00 лв
-14% MyProtein L-Carnitine 90 таблеткиMyProtein L-Carnitine 90 таблетки

Ако искате да намалите килограмите, но водите активен начин на живот и имате нужда от енергия, ще имате голяма полза от приема на продукта L-Carnitine на MyProtein!

Тази хранителна добавка ще Ви осигури 1000 милиграма от аминокиселината Л-карнитин, която е популярна и широко използвана, заради невериятните си ползи. Л-карнитин не само подпомага редуцирането на мазнините, но участва в изграждането на мускули и подпомага тялото да произвежда енергия.

Вижте още:

L-Carnitine е отлично средство, благодарение на което ще намалите количеството на мазнините в тялото си. Освен това, L-Carnitine ще повиши производството на енергия на клетъчно ниво. Така Вие ще отслабвате, а мазнините ще се трансформират в чиста енергия!

Ползи от приема на L-Carnitine:

 • Повишаване на енергийния метаболизъм
 • Засилено изгаряне на мазнините
 • Увеличаване на издържливостта и тонуса
 • Подпомагане изграждането на мускулна маса
 • Защита на сърдечно – съдовата система
 • Повишаване устойчивостта на стрес
 • Подобряване функциите на нервната система

Вашето тяло произвежда по естествен път л-карнитин, чрез метаболитното превръщане на аминокиселините лизин и метионин (в присъствието на някои витамини и минерали). Установено е, че Л-карнитин се намира в големи количества в мускулната тъкан и играе ключова роля за метаболизма на мазнините. Главната му функция се свързва с намаляването на излишните мазнини, но всъщност в организма тя е по-скоро транспортна.

Аминокиселината се свързва с молекулите на мастните киселини, след което осигурява пренасянето им през клетъчната мембрана, която при нормални условия е непропусклива. След това мастните киселини достигат до енергийните депа на клетката – митохондриите.

Митохондриите на клетките са мястото, където мазнините се изгарят за енергия. След това отново идва ред на л-карнитина, който транспортира отпадъчните продукти отново през клетъчната мембрана, а след това извън тялото.

Л-карнитин има и други много важни функции в човешкото тяло – той взема активно участие в метаболизма на аминокиселините с разклонена верига (ВСАА), а също така е и мощен антиоксидант, който забавя процесите на стареене. Аминокиселината заздравява костите и оказва подкрепа и защита на  сърдечно-съдовата система. Л-карнитин подобрява дейността на сърцето и предпазва от натрупвания на мастни отлагания по него и други важни органи.

Трябва да се отбележи и ролята на л-карнитин в снабдяването на мускулатурата с кислород. Аминокиселината подобрява мозъчната дейност и засилва устойчивостта на стрес. L-carnitine е хранителна добавка, която ще помогне на вашето тяло да изгаря излишните мазнини и едновременно с това да генерира повече енергия.

Приемайки L-Carnitine, Вие ще подпомогнете усилията си насочени към намаляване на телесното тегло и ще осигурите подкрепа на редица органи и системи.

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА И СЕ ПОГРИЖЕТЕ ЗА ТЯЛОТО СИ!

Начин на употреба: Приемайте по 2-4 таблетки, 30 минути преди тренировка.

Опаковка: 90 таблетки

5 MyProtein L-Carnitine 90 таблетки
Здравейте, приема е изключително лесен - 2 таблетки с чаша вода 30 минути преди тренировка.

Поздрави
FitnesHrani.com
5 MyProtein L-Carnitine 90 таблетки
Здравейте,искам да ви помоля за малко повече информация за приемането му ..Ако може...

Напишете отзив

    Лош           Добър

MyProtein L-Carnitine 90 таблетки

 • Производител: MyProtein
 • Код на продукта: MyProtein L-Carnitine 90 таблетки
 • Наличност: В наличност
 • 25.00 лв
 • 21.49 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359