MyProtein Cod Liver Oil 1000 мг 90 капсулиMyP1441
MyProtein Cod Liver Oil 1000 мг 90 капсули
19.99 лв
product header
MyProtein Cod Liver Oil 1000 мг 90 капсулиMyP144

Хранителния режим в наши дни, е изключително беден на омега-3, омега-6 и омега-9 мастни киселини, а те са изключително важни за доброто здравословно състояние. Необходимо е да се компенсира техния дефицит, а това може да стане с помощта на подходяща хранителна добавка. В това отношение, маслото от черен дроб на треска е отличен избор. Запознайте се с Cod Liver Oil на MyProtein – висококачествен продукт, на основата на масло от черен дроб на Треска. Тялото на тази риба е бедно на мазнини, но за сметка на това  нейният черен дроб изобилства от тях. Cod Liver Oil е отличен източник на омега-3 мастни киселини и натурални форми на витамин А и витамин D. Тъй като тези вещества са изключително полезни за здравето, продукта Cod Liver Oil е чудесен начин да подобрите благосъстоянието си и да сте във форма.

Ползи от приема на Cod Liver Oil:

  • Подобряване здравето на сърцето
  • Поддържане на холестерола в здравословни граници
  • Заздравява ставите, хрущялите и костите
  • Подобрява дейността на нервната система
  • Засилва паметта и умствената дейност
  • Стимулира имунната система
  • Осигурява допълнителна енергия


Cod Liver Oil съдържа масло от черен дроб на треска, което е източник на две от най-важните ненаситени мастни киселини DHA (докозахексаенова киселина) и EPА (ейкозапентаенова киселина). Освен това, маслото е богато на витамини А и Д. DHA е мастна киселина, която е от важно значение за дейността и здравето на нервната система и на очите. DHA дори може да облекчи леки депресивни състояния. EPА е не по – малко важна, тъй като е от съществено значение за сърдечно-съдовата система. Тази мастна киселина е със силно противовъзпалително действие, което я прави особено полезна при артритни и други възпалителни заболявания.

Също така, Cod Liver Oil осигурява важния Витамин А. Той е решаващ фактор за поддържане здравето на очите, кожата и лигавиците във вашето тяло.  Cod Liver Oil може да послужи като  помощно средство при заболявания на костите и ставите, на очите, на кожата и лигавиците. Освен това, продукта може да засили функциите на имунната система и да се използва за профилактика на сърдечно-съдовата система, за намаляване на холестерола и риска от наднормено тегло. Cod Liver Oil ще Ви осигури и Витамин Д, тъй като той също присъства в маслото от черен дроб на треска. Този витамин подобрява усвояването  на калций, а също така намалява високото кръвно налягане.

Начин на употреба: Приемайте до 3 капсули дневно с храната.

Разфасовка: 90 капсули

Състав:

Cod Liver Oil , DL-alpha-Tocopherol (Vitamin E), Vitamin A (Palmitate), Vitamin D3 (Cholecalciferol), Softgel (Gelatin, Glycerin & water).

Amount per 1 softgel serving:
Cod Liver Oil: 1000mg
EPA: 70mg
DHA: 100mg
Vitamin A: 800mcg
Vitamin D: 5mcg

Дозировка
Доза 1 драже
Дози в опаковка 90
Съставки
DHA (Docosahexaenoic Acid) 100 mg
EPA (Eicosapentaenoic Acid) 70 mg
Витамин D 5 mcg
Витамин А 800 mcg
Масло от треска 1000 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein Cod Liver Oil 1000 мг 90 капсули

  • Производител: MyProtein
  • Код на продукта: MyP144
  • Наличност: В наличност
19.99 лв
Бърза поръчка