MyProtein D-Aspartic Acid 250 грMyP4611
MyProtein D-Aspartic Acid 250 гр
53.99 лв
product header
MyProtein D-Aspartic Acid 250 грMyP461

D-Aspartic Acid или D-аспарагиновата киселина е нормално срещаща се в тялото аминокиселина, която повишава  естественото производство на тестостерон при мъжете с почти 50%, за по-малко от 2 седмици! Възползвайте се от това, като вземете D-Aspartic Acid на MyProtein! Това е висококачествена хранителна добавка със  100% съдържание на D-аспарагинова киселина, която насърчава изграждането на чиста мускулна маса и повишава енергията и издръжливостта по време на натоварващи тренировки, като повишава  нивото на тестостерон в организма. D-аспарагиновата киселина играе важна роля при регулиране отделянето и синтеза на тестостерон. Тя е станала известна хранителна добавка сред атлетите и бодибилдърите, тъй като подпомага доброто представяне в залата.

Характеристики на продукта:

 • 100% D-аспарагинова киселина
 • Увеличава по естествен начин нивата на тестостерона
 • Стимулира мускулния растеж
 • Повишава издържливостта и енергията
 • Увеличава мускулната сила
 • Подобрява и ускорява възстановяването
 • Редуцира излишните мазнини
 • Нормализира кръвното налягане
 • Подобрява настроението
 • Повишава либидото


D-аспарагиновата  киселина спада към неесенциалните  киселини, което означава че Вие трябва да си я набавяте чрез външни източници, въпреки че в тестисите, хипофизната жлеза и хипоталамуса се съдържат известни количества от нея. D-аспарагиновата киселина, всъщност е една сравнително ново, революционно откритие, в областта на  хранителните добавки. Тя притежава уникалната способност, бързо да повишава и стимулира производството на тестостерон. Това става възможно, благодарение на нейната способност, значително да  увеличава лутеинизиращия хормон (LH). Именно този хормон сигнализира  на тестисите да произвеждат повече тестостерон, което води до увеличаване на нивата му.

Това означава, че продукта D-Aspartic Acid ще стимулира тялото да произвежда естествено повече тестостерон, без да прибавя в тялото допълнително количество от хормона. Повишените нива на тестостерон могат да допринесат за повишаване на цялостната мускулна маса и да подпомогнат постигането на по-добри резултати по време на тренировка. Приемайки  D-Aspartic Acid, Вие можете да очаквате  тласък на енергийни нива и подобряване на настроенето, свързани с по-високите нива на тестостерона. D-аспарагиновата киселина също така може да повиши нивата на азотния окис,  което съдейства за получаването на големи и  плътни мускулни помпи.

Тази киселина дори може да предизвика повишаване синтеза  на невротрансмитери като допамин и GABA, които са отговорни за подобряване на паметта, и имат антидепресантни свойства. D-Aspartic Acid киселина е особено полезна добавка  за хора на възраст над тридесет, тъй като по това време  нивата на тестостерон започват да намаляват естествено. D-Aspartic Acid е добавка, която  може да Ви помогне да постигнете повече спортни успехи, да имате по-големи и релефни мускули, и да се възстановявате по-бързо след всяка тренировка.

Начин на употреба: Разтворете 3гр във вода или сок и приемайте веднъж дневно. След 12 дневен прием направете 1 седмица почивка, след което можете да повторите цикъла.

Разфасовка: 250 грама

Състав: 100% D-Aspartic Acid

Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein D-Aspartic Acid 250 гр

 • Производител: MyProtein
 • Код на продукта: MyP461
 • Наличност: В наличност
53.99 лв
Бърза поръчка