MyProtein ZMA 90 капсулиMyP3181
MyProtein ZMA 90 капсули
44.99 лв
product header
MyProtein ZMA 90 капсулиMyP318

Липсата на цинк и магнезий е изключително срещана сред  населението. Тя е най-разпространена при атлети и много активни хора, защото тези минерали се губят  по време на тренировки. Бодибилдърите и спортистите често се доверяват на хранителните добавки, когато искат помощ за  изграждане на чиста мускулна маса, намаляване на телесните мазнини, или за  възстановяването на мускулите след усилена тренировка. Точно такава добавка е и ZMA на MyProtein. Той представлява комбинация от двата минерала цинк и магнезий, заедно с  витамин В6. Всяко едно от тези  три от тези съединения, е важно за редица  биологични процеси, и е необходимо на всички които се занимават със спорт.  Добавките с ZMA се предпочитат и по друга причина-те са естествен и безопасен начин, за повишаване нивата на тестостерон. ZMA е напълно натурален продукт, който повишава физическия капацитет, подпомага възстановяването на след интензивна тренировка и значително подобрява качеството на съня.

Характеристики на ZMA?

 • 450 мг магнезий на доза от 3 капсули
 • 30 мг цинк на доза от 3 капсули
 • 10,5 мг витамин В6 на доза от 3 капсули
 • Увеличава производството на тестостерон по естествен начин
 • Повишава нивата на растежния хормон
 • Подобрява качеството на съна
 • Действа антиоксидантно
 • Намалява мускулните  спазми
 • Подпомага възстановяването
 • Насърчава мускулния растеж


Приема на ZMA ще Ви осигури един от най-важните минерали-цинка. Той е минерал и антиоксидант, който стимулира активността на много ензими в тялото, които са от решаващо значение за множество биохимични реакции. Цинкът е от голямо значение за синтеза на протеини,и  за  възстановяването на тъканите след натоварване. С продукта ZMA Вие получавате и минерала магнезий. Подобно на цинка, магнезия е основен минерал, който  участва в множество ензимни реакции в организма. Магнезият е важен за сърдечно-съдовата система, метаболизма, и здравето на костите.Тези два минерала предлагат множество  ползи за Вас като бодибилдъри. Те повишават мускулната маса, силата, и загубата на мазнини, да не говорим за цялостното здраве и благополучие.

Както казахме, приема на ZMA може да повиши естественото производство на тестостерон. Главен анаболен хормон в  мъжкото тяло е тестостерона, а неговите увеличени нива  водят до повишаване на мускулния растеж, сексуалното желание и сексуалната функция, ускоряват и подобряват възстановяването , увеличават силата и издържливостта. ZMA намалява  риска от претрениране, и увеличава   мускулната маса и сила, а също така подобрява съня. Комбинацията между цинк, магнезий и витамин B6, има положителен ефект върху настроението и може да помогне за подобряване на концентрацията  по време на интензивни тренировки. ZMA е продукт, особено подходящ за атлетите и бодибилдърите, както и за хората водещи активен начин на живот.

Начин на употреба: Приемайте 3 капсули на ден, 30-60 минути преди лягане.

Разфасовка: 90 капсули

Състав:

ZMA® (containing Magnesium [as Citrate and Oxide], Zinc [as l-monomethionine and Aspartate], Vitamin B6 [as Pyridoxine Hcl]), Capsule Shell (Gelatine).

Free from artificial colours & preservatives, yeast, gluten, starch & lactose. No added salt (sodium chloride) or sugar.

Дозировка
Доза 3 капсули
Дози в опаковка 30
Съставки
Витамин В6 3.5 mg
Магнезий 150 mg
Цинк 10 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein ZMA 90 капсули

 • Производител: MyProtein
 • Код на продукта: MyP318
 • Наличност: В наличност
44.99 лв
Бърза поръчка