MyProtein Alpha Men 120 таблеткиMyP1121
MyProtein Alpha Men 120 таблетки
34.99 лв
product header
MyProtein Alpha Men 120 таблеткиMyP112

Интензивното физическо натоварване може да влоши функцията на имунната система и да Ви направи  по-податливи на нараняване или заболяване. Поради това е от жизненоважно значение, всеки  който тренира или води активен начин на живот, да се запази максимално активността на имунната си система,  за да се избегнат преждевременната умора и заболеваемостта. Разработен специално за мъжките уникални хранителни нужди, продукта Alpha Men Super Multi Vitamin на MyProtein е чудесен начин да повишите приема на витамини и минерали с храната, и да запълните техния  дефицит в хранителния си режим. Alpha Men Super Multi Vitamin е специален  комплекс от витамини, минерали и билки, предназначен за подкрепа на мъжкото здраве и възстановяване.

Ползи от приема на Alpha Men Super Multi Vitamin:

  • Стимулиране на имунната система
  • Подобряване на възстановяването
  • Повишаване енергията в тялото
  • Цялостно тонизиране
  • Мощна антиоксидантна защита


Alpha Men Super Multi Vitamin съдържа мощен микс от витамини и минерали, но не само това! Продукта включва редица антиоксидантни съставки, включително екстракт от гроздово семе, алфа-липоева киселина, цитрусови биофлавоноиди и бета каротин. Тези съставки са от решаващо значение за премахване на токсините, натрупани в резултат на тренировките и активния начин на живот. Антиоксидантите могат да забавят някои видове увреждане на клетките на тялото Ви, а понякога и да ги предотвратят напълно. Също така, антиоксидантите могат  да стимулират функцията на имунната система, която Ви помага да се борите с инфекциите.

Антиоксиданти стимулират здравето Ви, чрез премахване на свободните радикали от тялото. Свободните радикали са атоми, йони и молекули, които са получени  когато се появи окисляване. Когато те се натрупват  в тялото Ви,  могат да създават увреждане вътре в клетките, което води до клетъчна смърт, дори  до образуването на някои видове тумори. Антиоксидантите се свързват със свободните радикали, като не им позволяват да причиняват щети. Тъй като е богат на антиоксиданти, Alpha Men Super Multi Vitamin може да Ви предпази от редица заболявания, включително сърдечно – съдови.

 

Всяка доза от Alpha Men Super Multi Vitamin включва редица съставки, които спомагат за поддържането на здрава  кръвоносна система. Такива са Фолиевата киселина и Гинко Билобата. Освен това, продукта съдържа компоненти за увеличаване  производството на енергия, като Корейски Жен-Шен, и Коензим Q10. Alpha Men Super Multi Vitamin представлява уникална и изключително ефективна комбинация, от високопотентни витамини и минерали, важни за здравето всеки активен мъж, работейки синергично с много други натурални и полезни съставки. Alpha Men Super Multi Vitamin може да се определи като един от най – мощните мултивитаминни продукти на пазара!


Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетки дневно с храната.

Разфасовка: 120 таблетки

Състав:

myprotein_alpha_men-sf

 

Дозировка
Доза 2 таблетки
Дози в опаковка 60
Съставки
Алфа-липоева киселина 25 mg
Амилаза 2,5 mg
Биотин 150 μg
Бор 500 μg
Бромелаин 12,5 mg
Витамин D 5 μg
Витамин А 500 μg RE
Витамин В12 125 μg
Витамин В6 12,5 mg
Витамин Е 67 mg a-TE
Витамин К 25 μg
Витамин С 80 mg
Гинко билоба екстракт 20 mg
Екстракт от гроздово семе 6,25 mg
Екстракт от коприва 6,25 mg
Зелен чай екстракт 12,5 mg
Инозитол 12,5 mg
Калций 346 mg
Келп 12,5 mg
Коензим Q10 2,5 mg
Корейски женшен 50 mg
Липаза 12,5 mg
Лутеин 250 μg
Манган 1,5 mg
Мед 0,25 mg
Молибден 25 μg
Ниацин 25 mg NE
Пантотенова киселина 150 mg
Папаин 12,5 mg
Пчелно млечице 25 mg
Рибофлавин 12,5 mg
Селен 80 μg
Тиамин 12,5 mg
Фолиева киселина 400 μg
Фосфор 140 mg
Холин 25 mg
Хром 100 μg
Цинк 15 mg
Цитрусови биофлавоноиди 25 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein Alpha Men 120 таблетки

  • Производител: MyProtein
  • Код на продукта: MyP112
  • Наличност: В наличност
34.99 лв
Бърза поръчка