MyProtein Omega 3 1000 мг 250 дражетаMyP2591
MyProtein Omega 3 1000 мг 250 дражета
26.49 лв
MyProtein Omega 3 1000 мг 250 дражетаMyP259

За да си набавите важните омега-3 мастни киселини, вземете продукта Omega 3 на MyProtein. Тази хранителна добавка ще Ви осигури чисто рибено масло под формата на дражета. Благодарение на неговите незаменими функции, Omega 3 ще Ви помогне да се предпазите от редица заболявания. Освен това, продукта ще Ви даде върхова физическа сила. 

Рибеното масло, съдържащо се в Omega 3 се отличава с изключително благотворно въздействие върху целия организъм. То значително подобрява умствената дейност, а също така концентрацията и способността за запаметяване. Рибеното масло в Omega 3, може да предложи профилактика срещу раковите заболявания и съдейства за преодоляването на различни депресивни състояния и биполярни разстройства.

Действие на продукта:

 • Намалява кръвното налягане
 • Понижава нивата на холестерола
 • Заздравява ставите
 • Облекчава възпалителните процеси
 • Регулира хормоналния баланс
 • Поддържане функциите на нервната система
 • Редуцира наднорменото тегло


Рибеното масло във формулата на Omega 3 е източник на жизненоважните EPA (ейкозапентаенова киселина) и DHA (докозахексаенова киселина), които са от решаващо значение за правилното функциониране на тялото. EPA е една от трите омега – 3 мастни киселини с незаменими качества и благотворно действие върху здравето.

Тази мастна киселина контролира функциите на централната нервна система и мозъка, а също така защитава миелина (защитната обвивка на нервните клетки) от увреждане. Във Вашата кръв, мастната киселина EPA се свързва с вредните триглицериди и ги елиминира. По този начин подобрява кръвообръщението на цялото тяло.

Другата мастна киселина – DHA (докозахексаенова киселина), също е от ключово значение за здравето. Тя съставя приблизително 20 % от сивото вещество в мозъка и 97 % от общото съдържание на мазнини в него. Ето защо, тази мастна киселина взема активно участие в умственото развитие и поддържането на нормалните умствени дейности.

Може би едно от най-важните свойства на рибеното масло, е неговата способност да съдейства за поддържане на здравословни нива на холестерола в кръвта. Освен това, рибеното масло понижава нивото на триглицеридите. Това го прави ефективно средство за профилактика на атеросклерозата и сърдечните заболявания.

Рибеното масло оказва благотворно влияние върху костната плътност. Приемът на Omega 3 осигурява на тялото мастни киселини, които заздравяват костите и предпазват от фрактури, в резултат на претоварване. Ако искате да подобрите здравето си и да се предпазите от различни болести, рибеното масло е нещо, която трябва да добавите към хранителния си режим. Направете го с Omega 3!

Поръчайте онлайн или на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799!

Начин на употреба: Приемайте 2-3 дражета дневно с храна.

Опаковка: 250 дражета

Състав:

    Per Serving *RI
Vitamin E   4.5 mg a-TE 38%
      Per Serving
Fish Oil     1 g
Total Omega 3 Fatty Acids     300 mg
EPA (Eicosapentaenoic Acid)     180 mg
DHA (Docosahexaenoic Acid)

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

MyProtein Omega 3 1000 мг 250 дражета

 • Производител: MyProtein
 • Код на продукта: MyP259
 • Наличност: В наличност
 • 26.49 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359