MyProtein Omega 3 1000 мг 250 дражетаMyP2591
MyProtein Omega 3 1000 мг 250 дражета
34.00 лв
product header
MyProtein Omega 3 1000 мг 250 дражетаMyP259

За да си набавите важните омега-3 мастни киселини, вземете продукта Omega 3 на MyProtein. Тази хранителна добавка ще Ви осигури чисто рибено масло под формата на дражета. Благодарение на неговите незаменими функции, Omega 3 ще Ви помогне да се предпазите от редица заболявания. Освен това, продукта ще Ви даде върхова физическа сила. 

Рибеното масло, съдържащо се в Omega 3 се отличава с изключително благотворно въздействие върху целия организъм. То значително подобрява умствената дейност, а също така концентрацията и способността за запаметяване. Рибеното масло в Omega 3, може да предложи профилактика срещу раковите заболявания и съдейства за преодоляването на различни депресивни състояния и биполярни разстройства.

Действие на продукта:

  • Намалява кръвното налягане
  • Понижава нивата на холестерола
  • Заздравява ставите
  • Облекчава възпалителните процеси
  • Регулира хормоналния баланс
  • Поддържане функциите на нервната система
  • Редуцира наднорменото тегло


Рибеното масло във формулата на Omega 3 е източник на жизненоважните EPA (ейкозапентаенова киселина) и DHA (докозахексаенова киселина), които са от решаващо значение за правилното функциониране на тялото. EPA е една от трите омега – 3 мастни киселини с незаменими качества и благотворно действие върху здравето.

Тази мастна киселина контролира функциите на централната нервна система и мозъка, а също така защитава миелина (защитната обвивка на нервните клетки) от увреждане. Във Вашата кръв, мастната киселина EPA се свързва с вредните триглицериди и ги елиминира. По този начин подобрява кръвообръщението на цялото тяло.

Другата мастна киселина – DHA (докозахексаенова киселина), също е от ключово значение за здравето. Тя съставя приблизително 20 % от сивото вещество в мозъка и 97 % от общото съдържание на мазнини в него. Ето защо, тази мастна киселина взема активно участие в умственото развитие и поддържането на нормалните умствени дейности.

Може би едно от най-важните свойства на рибеното масло, е неговата способност да съдейства за поддържане на здравословни нива на холестерола в кръвта. Освен това, рибеното масло понижава нивото на триглицеридите. Това го прави ефективно средство за профилактика на атеросклерозата и сърдечните заболявания.

Рибеното масло оказва благотворно влияние върху костната плътност. Приемът на Omega 3 осигурява на тялото мастни киселини, които заздравяват костите и предпазват от фрактури, в резултат на претоварване. Ако искате да подобрите здравето си и да се предпазите от различни болести, рибеното масло е нещо, която трябва да добавите към хранителния си режим. Направете го с Omega 3!

Поръчайте онлайн или на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799!

Начин на употреба: Приемайте 2-3 дражета дневно с храна.

Опаковка: 250 дражета

Състав:

Per Serving *RI
Vitamin E 4.5 mg a-TE 38%
Per Serving
Fish Oil 1 g
Total Omega 3 Fatty Acids 300 mg
EPA (Eicosapentaenoic Acid) 180 mg
DHA (Docosahexaenoic Acid)
Съставки
Витамин Е 4.5 mg a-TE
Общо Омега 3 мастни киселини 300 mg
Рибено масло 1 g
4 MyProtein Omega 3 1000 мг 250 дражета
По 2, 3 на ден е напълно достатъчно , за разлика от слабите концентрации на омега 3. Супер са тези
5 MyProtein Omega 3 1000 мг 250 дражета
Пия всеки ден по 3 гел капсули в продължение на 3 месеца, след което спирам за няколко месеца и после поварям цикъла. Рядко се храня с риба и смятам че е нужно за да нормализира холестерола.
5 MyProtein Omega 3 1000 мг 250 дражета
Помогна ми да нормализирам телесното си тегло и заедно с тренировките, започнах се чувствам по-добре.
Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein Omega 3 1000 мг 250 дражета

  • Производител: MyProtein
  • Код на продукта: MyP259
  • Наличност: В наличност
34.00 лв
Бърза поръчка