MyProtein CLA 1000 мг 60 дражетаMyP1421
MyProtein CLA 1000 мг 60 дражета
25.00 лв
product header
MyProtein CLA 1000 мг 60 дражетаMyP142

Хората страдат от наднормено тегло по различни причини. Те могат да са генетични заболявания, неправилно и небалансирано хранене, недостатъчно движение, прекомерен стрес и много други. Да се редуцират излишните килограми е много трудна задача, която изисква усилия и постоянство. Много хора не успяват в тази мисия.

Вижте още:


Ако обаче имате на Ваша страна подходяща хранителна добавка, можете да подпомогнете отслабването и да постигнете Вашите цели. Точно такъв продукт е CLA на MyProtein. Тази хранителна добавка ще Ви помогне да намалите наднорменото тегло, чрез стимулиране процеса на отслабване. Освен това, CLA ще подсили функциите на имунната Ви система, а също така ще предпази сърдечно – съдовата Ви система.

Ползи от приема на CLA:

  • Редуциране на излишната мастна тъкан
  • Активизиране  изгарянето на подкожните мазнини
  • Ускоряване на метаболизма
  • Стимулиране на  мускулния  растеж
  • Понижаване на инсулиновата резистентност
  • Намаляване и регулиране на апетита
  • Подсилване на имунната система


CLA е хранителна добавка, която съдържа  съединението Свързана Линолова Киселина. Свързаната линолова киселина (CLA) е разновидност на линоловата киселина. Тя е част от групата на Омега-6 мастните киселини. Може да Ви се стори странно, че именно мастна киселина ще намали подкожните мазнини, но това е факт! По принцип, Свързаната Линолова Киселина се намира  в телесните течности и мастната тъкан на вашето тяло. Тя обаче не може да се синтезира от организма, поради което е нужно да се набавя чрез храната, а най – добре чрез хранителна добавка, каквато е и CLA.

Хранителната добавка подпомага процеса на отслабване по няколко начина. От една страна, тя стимулира метаболизма на телесните мазнини, а също така предотвратява забавянето на обмяната на веществата, което понякога възниква по време на диета. От друга страна, CLA има способността да активизира разграждането на вече складираните в тялото подкожни мазнини, като ги прехвърля в кръвообращението, за да бъдат изгорени за енергия. Не на последно място, CLA инхибира способността на тялото да складира мазнини, като модифицира определени ензими в сложната обмяна на мазнините.

Свързаната Линолова Киселина може да е от помощ и на бодибилдърите, тъй като съдейства за повишаване на чистата  мускулна маса.Освен това, тя подпомага правилното функциониране на имунната система. Трябва да се отбележи, че Свързаната Линолова Киселина може да Ви предпази от сърдечно – съдови заболявания, защото намалява нивата на лошия холестерол в кръвта. CLA е хранителна добавка, чийто прием ще Ви помогне драстично да намалите излишните подкожни мазнини, особено в трудните области като корема и бедрата.

Вземете сега и се отървете от излишните мазнини!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799

Начин на употреба: Приемайте по 2-3 дражета дневно с храната.

Опаковка: 60 дражета

Дозировка
Доза 2-3 дражета
Дози в опаковка 30
Съставки
Конюгирана линолова киселина 2 гр
5 MyProtein CLA 1000 мг 60 дражета
Приемам кла от 3 месеца и изследванията ми показват че вредният ми холестерол е спаднал.
5 MyProtein CLA 1000 мг 60 дражета
Много съм доволен от приема на КЛА! Чувствам се добре и ми помага с ускоряването на метаболизма.
Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein CLA 1000 мг 60 дражета

  • Производител: MyProtein
  • Код на продукта: MyP142
  • Наличност: В наличност
25.00 лв
Бърза поръчка