MyProtein BCAA 1000 грMyP1201
MyProtein BCAA 1000 гр
99.99 лв
product header
MyProtein BCAA 1000 грMyP120

Аминокиселините представляват главния  градивен елемент на протеините във вашето тяло. Без значение дали сте бодибилдър или спортист, Вие тренирате усилено, почти всеки ден. Но трябва да знаете, че всекидневните усилия да изградите мускулна маса са безсмислени, ако не осигурявате на своите мускули необходимите аминокиселини. Просто защото освен за мускулен растеж, аминокиселините са необходими и за мускулното възстановяване!

Искате да трупате мускули?

Тогава вземете продукта BCAA на MyProtein! Той ще Ви достави аминокиселините с разклонена верига ВСАА, които са Ви необходими за да градите мускули и да се възстановявате. В съчетание с правилен хранителен режим  и интензивни тренировки, BCAA ще подпомогне вашите усилия за изграждане на мускулесто тяло!

Действие на BCAA:

 • Забавя настъпването на умора, за да тренирате по – дълго
 • Помага за облекчаването на мускулните болки
 • Подобрява възстановяването
 • Осигурява антикатаболна защита
 • Съдейства за изграждането на чиста мускулна маса
 • Повишава протеиновия синтез
 • Увеличава силата и издържливостта
 • Намалява излишните подкожни мазнини


Защо аминокиселините с разклонена верига ВСАА са толкова важни? Факт е, че около  35% от мускулната Ви  тъкан, се състои от  BCAA  - това са аминокиселините валин, левцин и изолевцин. Също така е известно, че приблизително  25% от енергията, която използвате  по време на тренировка, получавате точно от BCAA. 

Тези аминокиселини се считат за незаменими, а това значи че е необходимо да ги получавате или с храната, или с помощта на хранителни добавки, каквато е и BCAA (Flavoured). ВСАА не са като останалите аминокиселини, тъй като попадат директно в мускулите, а  не се метаболизират  в черния дроб. Когато тренирате интензивно, ВСАА се изчерпват, което може да попречи не само на възстановяването Ви, но и на мускулния растеж. BCAA (Flavoured) може да реши този проблем!

Благодарение на BCAA, вашите мускули ще бъдат защитени от катаболно разграждане, а Вие ще имате енергията, от  която  имате нужда, за да тренирате на максимум! Освен това, приемайки BCAA (Flavoured) ще получите помощ за пълноценното възстановяване на мускулите си! ВСАА аминокиселините подпомагат  възстановяването на мускулите и забавят настъпването на умора докато тренирате. Това е възможно,благодарение на свойството на тези аминокиселини, да блокират  навлизането на предизвикващия умора триптофан в мозъка. Едновременно с това, ВСАА повишават протеиновия синтез.

BCAA е аминокиселинна добавка, която може да направи страшно много за Вас. ВСАА са едни от най – необходимите аминокиселини за растежа на мускулите, тъй като от тях зависи възстановяването им и синтеза на протеини.

Приемайки BCAA Вие ще сте в състояние да тренирате по – дълго, а също така да качвате само чисти мускули, защото ВСАА аминокиселините редуцират излишните мазнини. Освен това, BCAA (Flavoured) ще предпази от катаболизъм постигнатите от Вас мускули, за да не отидат всичките Ви усилия на вятъра.

Начин на употреба: 5 грама преди и 5 грама след тренировка, или 10 грама по време на тренировка.

Разфасовка: 1000 грама

Дозировка
Доза 5 g
Дози в опаковка 200
Съставки
Л-валин 1 g
Л-изолевцин 1 g
Л-левцин 2 g
5 MyProtein BCAA 1000 гр
Винаги вземам голяма опаковка тъй като знам че ще го пия постоянно. Просто свикнах да тренирам с бцаа и не искам да ги спирам. Много добре възстановяват.
5 MyProtein BCAA 1000 гр
Покачи ми се издръжливостта от бцаа-то. Пия го по време на тренировка, в около 4-500 мл вода.
Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein BCAA 1000 гр

 • Производител: MyProtein
 • Код на продукта: MyP120
 • Наличност: В наличност
99.99 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359