MyProtein Impact Whey Protein 2500 грMyP2001
MyProtein Impact Whey Protein 2500 гр
186.00 лв
product header
MyProtein Impact Whey Protein 2500 грMyP200

Суроватъчният протеин е един от най-търсените и предпочитаните от бодибилдъри и атлети!

Impact Whey Protein е най-продаваният протеин на прах на марката MyProtein. Този продукт доставя единствено висококачествен суроватъчен протеин концентрат и мощната доза от 82% протеин. 

Impact Whey Protein е изключително богат източник на суроватъчен протеин концентрат от вегетарианско сладко сирене с най-високата биологична стойност ( BV ) на протеин. Той осигурява пълен спектър от аминокислеини, необходими за развитието и растежа на мускулната тъкан.

В производственият процес на Impact Whey Protein се използва специална комбинация от технология на мембранна филтрация и сушене при ниска температура и налягане. Това гарантира запазване на естествената функция на протеина и висока хранителна стойност.

Предимства на Impact Whey Protein:

  • Висококачествен топ продукт
  • Осигурява повече от 80% протеин на доза
  • Ще Ви зареди с аминокиселини
  • С изключително висока биологична стойност
  • С богат и чудесен вкус
  • Лесно можете да го разтворите
  • Достатъчен за 100 дози


Една от основните ползи на суроватъчния протеин и съответно на Impact Whey Protein е, че е един много ефективен начин за зареждане на тялото с достатъчно количество незаменими аминокиселини. Суроватъчния протеин е отличен източник на протеин, който съдържа всички незаменими аминокиселини. 

Той също така съдържа прилични количества други несъществени аминокиселини, а още по-важното е, че той осигурява BCAA-аминокиселини с разклонена верига. Всичко това означава, че Impact Whey Protein е най-добрият източник на протеин за тези, които се стремят да натрупат мускулна маса.

Друго предимство на суроватъчният протеин е, че в сравнение с други цялостни протеинови източници, той се усвоява много лесно от организма и се абсорбира и използва ефективно. Независимо дали сте бодибилдъри или се занимавате с друг спорт Вие със сигурност тренирате усилено. Това поставя под стрес имунната Ви система и затова трябва да помислите как да я стимулирате.

С приема на Impact Whey Protein, това става възможно. Причината за това е, че суроватъчния протеин засилва имунитета, чрез повишаване на нивата на молекула, наречена глутатион. Глутатионът е важен антиоксидант, който допринася много за стимулирането на имунната система.

Суроватъчният протеин води до по-голяма реакция към инсулина - хормон с анаболна мощност, който спомага образуването на протеини в мускулните клетки и следователно стимулира повишаването на мускулната маса, силата и спортните постижения.

Имайки предвид всичко това, можем да заключим, че Impact Whey Protein е висококачествена протеинова добавка с ниско съдържание на мазнини, вкусна е и лесно смилаема, това я прави подходяща за всички спортисти!

ВЗЕМЕТЕ ГО СЕГА! ВЪЗСТАНОВЯВАЙТЕ СЕ И ТРУПАЙТЕ МУСКУЛНА МАСА С ТОЗИ ПРОТЕИН!

КУПЕТЕ ОНЛАЙН ИЛИ ПОРЪЧАЙТЕ НА ТЕЛЕФОН 0888 880 З52 ИЛИ 0896 790 799


Начин на употреба: Смесете 25 гр с 150-250 мл вода или мляко и приемайте 2-3 пъти дневно.

Опаковка: 2500 грама

Състав:

myprotein_impact_whey_protein-sf

Дозировка
Доза 25 g
Дози в опаковка 100
Съставки
Белтъчини 19.6 g
Въглехидрати 1.5 g
Енергийна стойност 98.3 kcal
Калций 125 g
Мазнини 1.7 g
Холестерол 0.5 g
5 MyProtein Impact Whey Protein 2500 гр
Уникален протеин, любимият ми!
5 MyProtein Impact Whey Protein 2500 гр
Протеина е бомба и ми влияе екстра. 2 седмици + 3кг почти чисто (y)
Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein Impact Whey Protein 2500 гр

  • Производител: MyProtein
  • Код на продукта: MyP200
  • Наличност: В наличност
186.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка