MyProtein BCAA (Flavoured) 250 грMyP1201
MyProtein BCAA (Flavoured) 250 гр
38.49 лв 51.00 лв
product header
-25% MyProtein BCAA (Flavoured) 250 грMyP120

Аминокиселините представляват главния  градивен елемент на протеините във вашето тяло. Без значение дали сте бодибилдър или спортист, Вие тренирате усилено, почти всеки ден. Но трябва да знаете, че всекидневните усилия да изградите мускулна маса са безсмислени, ако не осигурявате на своите мускули необходимите аминокиселини. Просто защото освен за мускулен растеж, аминокиселините са необходими и за мускулното възстановяване! Искате да трупате мускули? Тогава вземете продукта BCAA (Flavoured) на MyProtein! Той ще Ви достави аминокиселините с разклонена верига ВСАА, които са Ви необходими за да градите мускули и да се възстановявате. В съчетание с правилен хранителен режим  и интензивни тренировки, BCAA (Flavoured) ще подпомогне вашите усилия за изграждане на мускулесто тяло!

Действие на BCAA (Flavoured):

 • Забавя настъпването на умора, за да тренирате по – дълго
 • Помага за облекчаването на мускулните болки
 • Подобрява възстановяването
 • Осигурява антикатаболна защита
 • Съдейства за изграждането на чиста мускулна маса
 • Повишава протеиновия синтез
 • Увеличава силата и издържливостта
 • Намалява излишните подкожни мазнини


Защо аминокиселините с разклонена верига ВСАА са толкова важни? Факт е, че около  35% от мускулната Ви  тъкан, се състои от  BCAA  - това са аминокиселините валин, левцин и изолевцин. Също така е известно, че приблизително  25% от енергията, която използвате  по време на тренировка, получавате точно от BCAA. Тези аминокиселини се считат за незаменими, а това значи че е необходимо да ги получавате или с храната, или с помощта на хранителни добавки, каквато е и BCAA (Flavoured). ВСАА не са като останалите аминокиселини, тъй като попадат директно в мускулите, а  не се метаболизират  в черния дроб. Когато тренирате интензивно, ВСАА се изчерпват, което може да попречи не само на възстановяването Ви, но и на мускулния растеж. BCAA (Flavoured) може да реши този проблем!

Благодарение на BCAA (Flavoured), вашите мускули ще бъдат защитени от катаболно разграждане, а Вие ще имате енергията, от  която  имате нужда, за да тренирате на максимум! Освен това, приемайки BCAA (Flavoured) ще получите помощ за пълноценното възстановяване на мускулите си! ВСАА аминокиселините подпомагат  възстановяването на мускулите и забавят настъпването на умора докато тренирате. Това е възможно,благодарение на свойството на тези аминокиселини, да блокират  навлизането на предизвикващия умора триптофан в мозъка. Едновременно с това, ВСАА повишават протеиновия синтез.

BCAA (Flavoured) е аминокиселинна добавка, която може да направи страшно много за Вас. ВСАА са едни от най – необходимите аминокиселини за растежа на мускулите, тъй като от тях зависи възстановяването им и синтеза на протеини. Приемайки BCAA (Flavoured) Вие ще сте в състояние да тренирате по – дълго, а също така да качвате само чисти мускули, защото ВСАА аминокиселините редуцират излишните мазнини. Освен това, BCAA (Flavoured) ще предпази от катаболизъм постигнатите от Вас мускули, за да не отидат всичките Ви усилия на вятъра.

Начин на употреба: 5 грама преди и 5 грама след тренировка, или 10 грама по време на тренировка.

Разфасовка: 250 грама

Състав:

BCAA (Leucine:Isoleucine:Valine), Citric Acid (berry blast flavour only), Colourings (Beetroot Red [berry blast flavour only], Anthocyanin [berry blast flavour only]), Flavouring (flavoured options only), Sweetener (Sucralose® [flavoured options only]).

Amount per 5g serving:
BCAA: 5g.

Please note this nutritional information is taken from the unflavoured version. When choosing a flavoured version it will reduce the BCAA content by approximately 0.75g per serving

Дозировка
Доза 5 g
Дози в опаковка 50
Съставки
Л-валин 1 g
Л-изолевцин 1 g
Л-левцин 2 g
5 MyProtein BCAA (Flavoured) 250 гр
Разтварям си 1 доза в 400 мл вода и го изпивам по време на тренировката, добре ме тонизира и има много добър вкус!
Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein BCAA (Flavoured) 250 гр

 • Производител: MyProtein
 • Код на продукта: MyP120
 • Наличност: В наличност
51.00 лв
38.49 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка