MyProtein Daily Vitamins 60 таблеткиMyP4591
MyProtein Daily Vitamins 60 таблетки
14.99 лв
product header
MyProtein Daily Vitamins 60 таблеткиMyP459

Витамините са жизненоважни съединения, осигуряващи нормалното функциониране на тялото. За да си набавяте  всички необходими витамини, трябва да се храните балансирано и разнообразно, консумирайки храни от всички групи. Ако това не е възможно – както е обикновено, трябва да обмислите приема на витамини, под формата на хранителна добавка. Адекватният прием на витамини е изключително важен за активните и спортуващите хора, тъй като осигурява нормалната дейност на имунната система и енергия за интензивното физическо натоварване. Освен това, за да посрещате и преодолявате ежедневните предизвикателства, са Ви нужни адекватни количества витамини.

Представяме Ви витаминния продукт Daily Vitamins на MyProtein, чрез който можете да си набавите всички важни витамини. Приема на Daily Vitamins ще подпомогне не само физическото, но и психическото Ви здраве. Когато тренирате или изпълнявате физически труд, върху тялото и ума се оказва напрежение. Daily Vitamins ще Ви помогне да се справяте адекватно с това напрежение. Продукта съдържа 7-важни витамина, включително витамин В, витамин С, Е, А и D3. Daily Vitamins е идеалната хранителна добавка, за подкрепа на вашето възстановяване и цялостното Ви здраве.

Ползи от приема на Daily Vitamins:

  • Подсилва целия организъм
  • Стимулира имунната система
  • Тонизира и дава жизненост
  • Осигурява физическо и психическо възстановяване
  • Повишава енергийните нива


Витамините които Daily Vitamins  осигурява, ще подобрят цялостното Ви здравословно състояние. Те ще Ви предпазят от редица заболявания, като например сърдечно – съдови, чрез регулиране на кръвната захар и холестерола в тялото Ви. Също така, витамините в Daily Vitamins ще предпази костите и ставите Ви, които се подлагат на сериозно напрежение по време на тренировка. Daily Vitamins ще улесни вашето възстановяване, след всяка тренировка. Част от витамините в продукта имат антиоксидантно действие и ще Ви отърват от свободните радикали, които се натрупват в тялото Ви, особено по време на натоварване. Витамин D3, който Daily Vitamins съдържа, ще предпази от появата на ставни и костни заболявания, като например остеопороза.

Daily Vitamins значително ще повиши защитните сили на организмаВи, осигурявайки  защита срещу болестотворни  нашественици. Витамин С, например, контролира и облекчава инфекциите, и е мощен антиоксидант.  Витамин А също играе антиоксидантна роля и се грижи  за нормалната имунна  функция, като увеличава  производството на бели кръвни клетки. Daily Vitamins включва най – важните витамини от група В, които доставят допълнителна енергия и контролират функциите на нервната система. Daily Vitamins ще Ви помогне да  предотвратите дефицита на витамини, породен от съвременния начин на живот! Този продукт е отлично средство да укрепите имунната си система и да подобрите здравето си!

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка дневно с храната.

Разфасовка: 60 таблетки

Състав:

myprotein_daily_vitamins-sf

Дозировка
Доза 1 таблетка
Дози в опаковка 60
Съставки
Витамин D3 5 mcg
Витамин А 800 mcg
Витамин В1 1,8 mg
Витамин В2 1,6 mg
Витамин В3 18 mg
Витамин Е 10 mg
Витамин С 60 mg
4 MyProtein Daily Vitamins 60 таблетки
Добре ми се отразяват мултивитамините. М?исля че с храните които ям не мога да си ги набавя.
Напишете отзив
    Лош           Добър

MyProtein Daily Vitamins 60 таблетки

  • Производител: MyProtein
  • Код на продукта: MyP459
  • Наличност: В наличност
14.99 лв
Бърза поръчка