Nature’s Way Glucomannan 665 мг 100 капсули136751
Nature’s Way Glucomannan 665 мг 100 капсули
62.00 лв
product header
Nature’s Way Glucomannan 665 мг 100 капсули13675

Трайното отслабване и стройната фигура са трудно постижими, но не и невъзможно. Достатъчно е да промените начина си на живот, и да прибавите подходяща хранителна добавка. Предлагаме Ви да опитате Glucomannan (Глюкоманан) на Nature’s Way. Този продукт е предназначен да подпомогне здравословното отслабване и да го направи трайно. Съдържа веществото глюкоманан, което се извлича от грудките на картофената палма (японското дърво кониаку) и представлява питателни растителни влакна без почти никакви мазнини, които освен здравословната загуба на тегло, носят още редица ползи за здравето.

Действие на продукта:

  • Намалява  скоростта на усвояване на въглехидратите
  • Създава продължително усещане за ситост
  • Прочиства организма, абсорбирайки токсините
  • Намалява нивата на холестерола
  • Нормализира нивото на кръвната захар
  • Осигурява необходимите на тялото фибри
  • Здравословно  редуцира излишните мазнини

Глюкомананът представлява  сложен въглехидрат състоящ се предимно от захарите глюкоза и маноза. Това вещество съдържа известни количества натрий, калий, магнезий, мед, витамин С, витамин А, витамини от групата В, мастни киселини и фолиева киселина. Глюкомананът е богат източник на фибри и има влакнеста структура, която абсорбира мазнините и те се елиминират от тялото без да се преработят от организма. В резултат на този ефект, глюкомананът се превръща в едно от най-добрите средства  за лечение на затлъстяването.

При приемане с вода или други течности глюкомананът увеличава обема си до 200 пъти, превръщайки се в желеобразна маса. Това го прави идеалното средство за отслабване без глад, тъй като създава продължително усещане за ситост. Той играе съществена роля и в прочистването на организма, като абсорбира ненужните вещества, образуващи се в хода на храносмилането и отделянето в червата, и по този начин възпрепятства попадането им в кръвообръщението. В резултат, освен подпомагането на оптималната чревна функция, екстрактът от Картофена палма намалява и натоварването върху панкреаса.

Глюкомананът нормализира  липидния профил и контролира нивата на кръвната захар. Създава чувство на ситост, което спомага естественото отслабване. Продуктът Glucomannan (Глюкоманан) е подходящ за редуциране на високите нива лошия холестерол, триглицеридите и систолното кръвно налягане, а също така и като средство подкрепящо здравословното естествено отслабване.

Начин на употреба: Приемайте по 3 капсули с пълна чаша вода, 20 минути преди хранене.

Код: 13675

Разфасовка: 100 капсули

Съставки: В 3 капс.: Дн. доза:
Глюкоманан /Amorphophallus konjac/
Картофена палма (екстракт от корен)
1995 mg  5985 mg
Дозировка
Доза 3 капсули
Дози в опаковка 33
Съставки
Въглехидрати 2 g
Диетични фибри 2 g
Калий 50 mg
Калории 10
Калций 20 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nature’s Way Glucomannan 665 мг 100 капсули

  • Производител: Nature's Way
  • Код на продукта: 13675
  • Наличност: В наличност
62.00 лв
Бърза поръчка