Nutrend SYNEPHRINE 60 капсулиNutrend SYNEPHRINE 60 капсули1
Nutrend SYNEPHRINE 60 капсули
20.00 лв
product header
Nutrend SYNEPHRINE 60 капсулиNutrend SYNEPHRINE 60 капсули

Много хора, по време на нискокалорична диета се оплакват от липса на енергия. Това е много неприятно, особено ако ежедневието Ви е натоварено или пък спортувате. Ако и Вие сте от тях, може би имате нужда от допълнителна добавка, която не само ще подпомогне усилията Ви да отслабнете, но и ще Ви осигури допълнителна енергия.

Вижте още:

Точно такава добавка е SYNEPHRINE на Nutrend . Synephrine е алкалоид, който е естествена “съставка“ растения, главно портокал и други подобни плодове. SYNEPHRINE съдържа 125 мг екстракт от масло от петигрен в една капсула-максимално допустимата дневна доза-10 мг синефрин. Стимулира термогенезатав тялото и това повишава разхода на енергия през целия ден. Спомага за горенето на мазнини , както по време на физическа активност, така и в покой.

Характеристики на продукта:

 • Повишава термогенезата в тялото
 • Увеличава скоростта на метаболизма
 • Подпомага изгарянето на мазнините
 • Увеличава калорийния разход
 • Стимулира енергийните нива
 • Повишава силата и издържливостта
 • Осигурява бодрост и тонус
 • Намалява чувството на глад


Synephrine всъщност е "химическия братовчед" на ефедрин и на практика замести последния от състава на много продукти с термогенен и стимулиращ ефект (ефедрин както може би знаете е  незаконен). Synephrine предлага всички  ползи свързани с изгарянето на мазнините, които предлага и ефедрин, но без някой от досадните странични ефекти на ефедрина, като безсъние, нервност, повишено кръвно налягане и сърдечна  честота, и т.н. Synephrine може да  увеличи скоростта на  метаболизма, което води до повишаване на калорийния  разход (бързината, с която Вие горите калории).

Също така, Synephrine увеличава  енергийните нива, така че няма да се чувствате “изцедени“ още като влезете в залата за тренировка. Освен това, Synephrine потиска апетита, което също подпомага отслабването по естествен начин. Тъй като прилича по действие на ефедрин, Synephrine ще Ви осигури бодрост и ще подобри вашата концентрация. По отношение изгарянето на мазнините, Synephrine работи малко по-различно в сравнение с повечето други подобни агенти. Той стимулира предимно бета-3 адренергичните рецептори и влияе много малко  върху бета-1 и 2 рецепторите, които всъщност определят сърдечната честота. Ето защо синефрин има способността да стимулира загубата на мазнини, без значително повишаване на кръвното налягане и сърдечния пулс.

Действието на бета-3 рецепторите е свързано с липолизата (процеса на изгаряне на мазнини). Ето защо, Synephrine стимулира изгарянето на излишните мазнини. Synephrine също така е известен и като силен адаптоген. Тоест, приемайки продукта SYNEPHRINE, Вие ще сте по-устойчиви към отрицателните фактори на околната среда, какъвто е и стреса.

Начин на употреба: Приемайте дневната доза от 1 капсула 30-60 минути преди физическо натоварване. Използвайте максимум една капсула дневно. Да не се употребява преди сън.

Разфасовка: 60 капсули

Състав:

nutrend-synephrine-60-caps2

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Въглехидрати 0,3 g
Екстракт от цитрус ауранций 125 mg
Енергийна стойност 1,7 kcal
Протеини 0,1 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Nutrend SYNEPHRINE 60 капсули

 • Производител: Nutrend
 • Код на продукта: Nutrend SYNEPHRINE 60 капсули
 • Наличност: В наличност
20.00 лв
Бърза поръчка