EVERBUILD Liquid L-Carnitine + Chromium 1500 мг 450 млEB6361
EVERBUILD Liquid L-Carnitine + Chromium 1500 мг 450 мл
25.00 лв
product header
EVERBUILD Liquid L-Carnitine + Chromium 1500 мг 450 млEB636

Течен Л-карнитин + Хром за отслабване


Много от Вас са водили тежката борба с излишните подкожни мазнини... Понякога само диетата и тренировката не са достатъчни. Повечето хранителни добавки използват във формулата си кофеин и други подобни стимулатори, които биха могли да са ефективни, но не всеки може да ги ползва.

Ако търсите хранителна добавка, която ще Ви помогне да се отървете от излишните мазнини, ще Ви зареди с допълнителни дози енергия и то без да използва кофеин или ефедрин, значи сте на правилното място!

Представяме Ви продукта Liquid L-Carnitine + Chromium на EVERBUILD, който ще Ви помогне да отслабнете без стимуланти, а чрез комбинация от л-карнитин, хром и витамини от група В всичко това е в течна форма.
 

Характеристики на Liquid L-Carnitine + Chromium

 • 1500 мг съдържание на Л-карнитин в доза от 15 мл;
 • Течна форма за по-бързо усвояване;
 • Добавен хром за намаляване на апетита;
 • Обогатен с витамини от група В;
 • Повишава  енергийните нива;
 • Подпомага изгарянето на мазнините;
 • Подобрява метаболизма;
 • Подпомага сърдечната дейност.

Л-карнитинът е неесенциална аминокиселина, която се среща естествено във Вашето тяло. За нейното производство са нужни двете незаменими аминокиселини лизин и метионин и достатъчно количество витамини В и С. Най-много л-карнитин се намира в мускулната тъкан, която използва мастни киселини, като гориво.

Логично е, че голяма част от л-карнитина се съхранява в сърцето – то разчита именно на мастните киселини, като гориво, за да може да изпомпва кръв. Ето защо приемът на Liquid L-Carnitine + Chromium може да подобри дейността на сърцето. Една от най-важните функции на л-карнитин е да транспортира мастните киселини до митохондриите, където да се трансформират в енергия.

Liquid L-Carnitine + Chromium е отлично средство за изгаряне на мазнини, особено в комбинация с хранителен режим и физическа активност. Благодарение на л-карнитин, Вашите излишни подкожни мазнини се превръщат в енергия, която служи не само за работата на мускулите, но и за всички функции на тялото.

Приемът на хранителната добавка ще Ви помогне да отслабнете, като в същото време Ви осигури повече енергия, за да сте винаги тонизирани. Аминокиселината л-карнитин има и много други функции важни за Вашето тяло. Една от тях е свързана с метаболизма на аминокиселините с разклонена верига (ВСАА), които са особено важни за бодибилдърите и спортистите.

Хромът ще Ви достави допълнителна енергия, ще изгори Вашите ненужни мазнини и ще Ви помогне в изграждането на мускулна маса. Той подпомага организма Ви при намаляването на теглото, като спомага да се изгради мускул на място на излишните мазнини. Намаляването на излишните мазнини и увеличаването на чистата мускулна маса са само част от положителните качества, които хрома притежава. 

Хромът още има много полезни ефекти, когато се включи във Вашия хранителен режим. Той ще засили ефекта на инсулина в организма Ви, ще подобри усвояването на глюкозата, а така ще помогне за по-добро кръвообращение и за поддържането на нивото на кръвната Ви захар. Благодарение на това свойство Liquid L-Carnitine + Chromium ще намали чувството на глад по естествен начин.

Не чакайте, а се погрижете за Вашата фигура!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 З52 или 0896 790 799

Начин на употреба: Приемайте 1-2 дози преди тренировка. Една доза = 15 мл

Опаковка: 450 мл

5 EVERBUILD Liquid L-Carnitine + Chromium 1500 мг 450 мл
Приемам вече повече от три месеца този л-карнитин и съм много доволна от резултата. Изпитвам понижено чувство на глад и успявам успешно да смъкна килограми.
Напишете отзив
    Лош           Добър

EVERBUILD Liquid L-Carnitine + Chromium 1500 мг 450 мл

 • Производител: EVERBUILD
 • Код на продукта: EB636
 • Наличност: В наличност
25.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка