Biotech Liquid L-Carnitine + Chrome 500 mlBT3801
Biotech Liquid L-Carnitine + Chrome 500 ml
31.00 лв
product header
Biotech Liquid L-Carnitine + Chrome 500 mlBT380

Biotech L-Carnitine + Chrome concentrate е хранителна добавка, спадаща към групата на така наречените Fat burners или изгарящи мазнини. По време на Вашата интензивна тренировка, тялото и мускулите Ви се нуждаят от допълнителна енергия.

Вижте още:

L-Carnitine + Chrome concentrate ще помогне мускулите Ви да получават повече енергия, а Вие да изгаряте повече мазнини!

Продуктът комбинира активното действието на 2 съставки - L-карнитин и Хром.

В една опаковка от Biotech L-Carnitine + Chrome 500 ml се съдържа 35 000 мг чист л-карнитин

L-карнитинът
е аминокиселина, която човешкото тяло произвежда, от аминокиселината лизин. Главната роля на L-карнитина, е да пренася мастните киселини през клетъчната мембрана, където те служат, като гориво за енергията нужна на тялото. Мастните киселини трудно преминават през клетъчната мембрана, тъй като тя е непропусклива.

Преминаването се осъществява, когато молекулата на мастната киселина се свърже с молекулата на L-карнитина. След като молекулата мазнина бъде изгорена, от нея се получават отпадъчни продукти. Аминокиселината се свързва с тях и ги прекарва обратно през клетъчната мембрана. Така тялото Ви изгаря лесно излишните мазнини.

Освен за сваляне на килограми, Л-карнитинът може да се използва и за усилване на силата. Това е и една от причините L-Carnitine + Chrome concentrate да се смята за енергиен бустер. Вие сваляте килограми, топите мазнини, а заедно с това L-Carnitine + Chrome concentrate Ви дава мощен прилив на енергия.

Хромът е микроелемент с изключително важно значение, особено за инсулина. Инсулинът е хормон, регулиращ нивото на кръвната захар и участващ в метаболизма на мазнините и протеините. Хромът, свързвайки се с инсулина, подпомага транспортирането на глюкозата (кръвната захар) вътре в клетките, където тя бива трансформирана в енергия. По този начин L-Carnitine + Chrome засилва ефекта на инсулина в организма, помага за по-добро кръвообращение и поддържа нивото на кръвната захар.

Освен това, повишеният прием на хром, спомага за редуциране на мастната тъкан и поддържането на мускулната маса. Тази добавка ще Ви даде допълнителен прилив на енергия, особено по време на интензивна тренировка или физическо натоварване. Така Вие ще горите мазнини!

L-Carnitine + Chrome е не само средство за отслабване и за повишаване на енергийните нива в организма. Също така е обогатен и с хром, който ще се пребори с глада и също ще Ви помогне да се отървете от излишните килограми.

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА И СЕ ПОГРИЖЕТЕ ЗА ФИГУРАТА СИ!

Начин на употреба: Приемайте 15 мл течен концентрат сутрин, преди тренировка и преди лягане.

Опаковка: 500 мл

Дозировка
Доза 15 ml
Съставки
Калциев пантотенат 9 mg
Л-карнитин база 1050 mg
Хром 150 mcg
5 Biotech Liquid L-Carnitine + Chrome 500 ml
Много добре ми подейства добавката л-карнитин с хром, постегнах се малко и отслабнах с 2 килограма за има няма месец.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Biotech Liquid L-Carnitine + Chrome 500 ml

  • Производител: Biotech USA
  • Код на продукта: BT380
  • Наличност: В наличност
31.00 лв
Бърза поръчка