Biotech Super Fat Burner 120 таблеткиBT4661
Biotech Super Fat Burner 120 таблетки
36.00 лв
product header
Biotech Super Fat Burner 120 таблеткиBT466

Един добър фетбърнър може да направи всичко по-лесно, когато става въпрос за бърза загуба на тегло. Тези добавки имат множество предимства, особено когато се комбинират със здравословна диета и тренировъчна програма. Super Fat Burner на Biotech USA е фетбърнър, който може би е познат на много от Вас. Сега на Ваше разположение е нова, подобрена формула на този продукт, която е обогатена с мощни съставки изгарящи мазнините.

Super Fat Burner ще Ви помогне да контролирате чувството на глад и ще Ви даде енергия, за да можете да тренирате още по-усилено. Също така ще съдейства на организма Ви да изгаря повече калории, чрез процеса термогенеза. Този процес повишава вътрешната температура на тялото и спомага за горенето на излишните мазнини. Хранителната добавка е изключително полезно допълнение към всяка диета и тренировъчен режим. Продукта драстично ще увеличи резултатите Ви по отношение на отслабването.

Какво получавате с приема на Super Fat Burner:

  • Забързване на метаболизма
  • Повишено изгаряне на мазнини
  • Намаляване и контрол на апетита
  • Регулиране на кръвната захар
  • Засилване процеса на термогенеза
  • Повече енергия и тонус

Какви са новите съставки във формулата на Super Fat Burner?

Като начало, това е екстракта от Гарциния Камбоджа. Тази съставка ще Ви помогне по два начина. От една страна, Гарциния Камбоджа ще възпрепятства превръщането на приетите калории в мазнини. Нещо повече – растението дори насочва тези калории към превръщането им в енергия, от която Вие със сигурност ще се възползвате! Също така, Гарциния ще Ви помогне да отслабвате по естествен начин, тъй като намалява апетита. Super Fat Burner е обогатен и с екстракт от Зелен чай.

Екстрактът от зелен чай ще Ви помогне да отслабнете, чрез своите термогенни свойства и способността си да засилва метаболизма. Термогенезата  се дължи на действието на катехините и кофеина в зеления чай. Кофеинът ще Ви помогне да сте бодри и жизнени. Екстракта също така има антиоксидантни свойства, които са от полза на всеки опитващ се да отслабне!

Друга от новите съставки е популярния Л-карнитин, и то няколко негови форми. Този компонент ще помогне за транспортирането на мазнините от мастните клетки в митохондриите, където те ще бъдат превърнати в енергия. Освен това, гореспоменатото действие на Л-карнитина съдейства и за ускоряването на метаболизма. Така тялото Ви ще изгаря повече калории, а Вие ще имате допълнителна енергия.

Още една супер ефективна съставка във формулата на Super Fat Burner е CLA -  конюгираната линолова киселина. Тя също действа в няколко насоки. CLA  блокира натрупването на нови количества мазнини в мастните клетки, а също така засилва процесите за изгаряне на вече натрупаните. Дори да не вярвате, CLA ще Ви помага да отслабвате, дори докато спите!

Не се чудете! Вземете сега и влезте във форма за сезона!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 З52 или 0896 790 799

Начин на употреба: До 50 кг – 2 таблетки; От 50 кг до 75 кг – 3 таблетки; Над 75 кг – 4 таблетки.

Опаковка: 120 таблетки

Дозировка
Доза 4 таблетки
Дози в опаковка 30
Съставки
Chromium picolinate 640 mcg
CLA 300 mg
Garcinia Cambogia 100 mg
Биотин 200 mg
Екстракт от зелен чай 50 mg
Л-карнитин 33 mg
Л-карнитин тартарат 33 mg
Л-карнитин хидрохлорид 33 mg
Л-лизин 20 mg
Л-метионин 40 mg
Соев лецитин 300 mg
Хитозан 100 mg
Цинк 20 mg
5 Biotech Super Fat Burner 120 таблетки
И аз съм доволна от този продукт, смъкнах желаните килограми :)
5 Biotech Super Fat Burner 120 таблетки
Супер добре ми действа и за месец и половина прием смъкнах 4 килограма, вече съм 51 и се чувствам по-добре.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Biotech Super Fat Burner 120 таблетки

  • Производител: Biotech USA
  • Код на продукта: BT466
  • Наличност: В наличност
36.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359