Pure Herbal Burn 120 капсулиPN17231
Pure Herbal Burn 120 капсули
45.00 лв
product header
Pure Herbal Burn 120 капсулиPN1723

Pure Nutrition Herbal Burn

 Ако желаете да изгорите излишните Ви телесни мазнини, както и да свалите килограмите Ви по един изцяло натурален начин, то продуктът за Вас е Herbal Burn. Неговата формула не съдържа никакви стимуланти и се причислява към липотропните артикули за отслабване. Така рискът от нежелани странични ефекти е сведен до абсолютния минимум.

Herbal Burn съчетава в себе си билкови екстракти и други натурални вещества. По-конкретно те са: алфа-липоева киселина; хром; зелен чай; гимнема силвестре; худия гордини; чай от олонг; лют червен пипер; карнитин и тирозин. Тяхното действие е свързано с естествено изгаряне на ненужните мазнини и указване на качествена подкрепа за по-ефективно отслабване.

Посредством приема на Herbal Burn Вие бихте могли да оптимизирате редица процеси във Вашето тяло. Действието на хром пиколината, алфа липоевата киселина и билката гимнема силвестре е свързано с регулация над кръвната Ви захар и превенцията на високите ѝ нива. Освен това тези съставки позволяват на продукта да регулира и инсулиновата Ви чувствителност. Така тялото Ви получава една благоприятна среда за изгаряне на мазнини.

Herbal Burn разчита на комбинацията от худия гордони и тирозин, за да може да Ви осигури влияние над мозъчните Ви химикали, както и над Вашия апетит. Карнитинът във формулата на продукта е оптималната съставка за изгаряне на мазнини. Той прихваща мастните клетки и ги транспортира до Вашите митохондрии и там ги изгаря. В последствие тялото Ви получава мощен прилив на енергия, а отпадните продукти от протеклия процес се изхвърлят от Вашия организъм.

Herbal Burn използва карнитина и за да може да стимулира Вашата сърдечна функция. Наличието на зеления чай, чая от олонг и екстракта от лют червен пипер помагат на продукта да Ви укаже неповторим антиоксидантен ефект за борба със свободните радикали във Вашето тяло и за намаляване на вредата им над него. Освен това тези съставки са достатъчно мощни за да позволят на Herbal Burn да ускори Вашия метаболизъм и да подобри усвояването на приетите хранителни вещества.

Това, което отличава Herbal Burn от останалите продукти е липсата на забранени вещества и стимуланти, което намалява драстично рисковете от приема му. Така тялото Ви може да се освободи от нежеланите мазнини по един изцяло естествен начин.

Начин на употреба: 1 капсула сутрин и следобед, преди хранене.

Разфасовка: 120 капсули

 

5 Pure Herbal Burn 120 капсули
Здравейте, перфектно се комбинират 2та продукта.

Приемайте 2 капсули от BWG L-Carnitine 2000 30 минути преди тренировка и 1 капсула сутрин и преди тренировка от Herbal Burn
5 Pure Herbal Burn 120 капсули
Здравейте,
може ли да се комбинира продукта с BWG L-Carnitine 2000 100 капсули. Как да се приемат двата, ако могат да се комбинират. Благодаря.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Pure Herbal Burn 120 капсули

  • Производител: Pure Nutrition
  • Код на продукта: PN1723
  • Наличност: В наличност
45.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359