Pure Herbal Burn 120 капсулиPN17231
Pure Herbal Burn 120 капсули
45.00 лв
Pure Herbal Burn 120 капсулиPN1723

Pure Nutrition Herbal Burn

 Ако желаете да изгорите излишните Ви телесни мазнини, както и да свалите килограмите Ви по един изцяло натурален начин, то продуктът за Вас е Herbal Burn. Неговата формула не съдържа никакви стимуланти и се причислява към липотропните артикули за отслабване. Така рискът от нежелани странични ефекти е сведен до абсолютния минимум.

Herbal Burn съчетава в себе си билкови екстракти и други натурални вещества. По-конкретно те са: алфа-липоева киселина; хром; зелен чай; гимнема силвестре; худия гордини; чай от олонг; лют червен пипер; карнитин и тирозин. Тяхното действие е свързано с естествено изгаряне на ненужните мазнини и указване на качествена подкрепа за по-ефективно отслабване.

Посредством приема на Herbal Burn Вие бихте могли да оптимизирате редица процеси във Вашето тяло. Действието на хром пиколината, алфа липоевата киселина и билката гимнема силвестре е свързано с регулация над кръвната Ви захар и превенцията на високите ѝ нива. Освен това тези съставки позволяват на продукта да регулира и инсулиновата Ви чувствителност. Така тялото Ви получава една благоприятна среда за изгаряне на мазнини.

Herbal Burn разчита на комбинацията от худия гордони и тирозин, за да може да Ви осигури влияние над мозъчните Ви химикали, както и над Вашия апетит. Карнитинът във формулата на продукта е оптималната съставка за изгаряне на мазнини. Той прихваща мастните клетки и ги транспортира до Вашите митохондрии и там ги изгаря. В последствие тялото Ви получава мощен прилив на енергия, а отпадните продукти от протеклия процес се изхвърлят от Вашия организъм.

Herbal Burn използва карнитина и за да може да стимулира Вашата сърдечна функция. Наличието на зеления чай, чая от олонг и екстракта от лют червен пипер помагат на продукта да Ви укаже неповторим антиоксидантен ефект за борба със свободните радикали във Вашето тяло и за намаляване на вредата им над него. Освен това тези съставки са достатъчно мощни за да позволят на Herbal Burn да ускори Вашия метаболизъм и да подобри усвояването на приетите хранителни вещества.

Това, което отличава Herbal Burn от останалите продукти е липсата на забранени вещества и стимуланти, което намалява драстично рисковете от приема му. Така тялото Ви може да се освободи от нежеланите мазнини по един изцяло естествен начин.

Начин на употреба: 1 капсула сутрин и следобед, преди хранене.

Разфасовка: 120 капсули

 

5 Pure Herbal Burn 120 капсули
Здравейте, перфектно се комбинират 2та продукта.

Приемайте 2 капсули от BWG L-Carnitine 2000 30 минути преди тренировка и 1 капсула сутрин и преди тренировка от Herbal Burn
5 Pure Herbal Burn 120 капсули
Здравейте,
може ли да се комбинира продукта с BWG L-Carnitine 2000 100 капсули. Как да се приемат двата, ако могат да се комбинират. Благодаря.

Напишете отзив

    Лош           Добър

Pure Herbal Burn 120 капсули

  • Производител: Pure Nutrition
  • Код на продукта: PN1723
  • Наличност: В наличност
  • 45.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359